Aktywne Wpisy

ChickenDriver2 +104
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

JorgNovartis +1182
Trzeźwi i wypoczęci plusują, a te ochlane mordy z gnijącymi wątrobami niech zdychają z kacem mordercą w łóżkach albo gdzie tam ich a-----l powlekł.
Nawet mi ich nie żal.
Szczęśliwego nowego roku jeszcze raz wszystkim!
#sylwesterzwykopem walić #alkoholizm
Nawet mi ich nie żal.
Szczęśliwego nowego roku jeszcze raz wszystkim!
#sylwesterzwykopem walić #alkoholizm

źródło: hes-out-of-words-but-hes-right-v0-h64lvt0bq25e1
Pobierz@masterdick: YouTube ma już wielomiliardowe zyski a i tak ciągle podnosi ceny za premium bo ciągle im za mało to niech się pałują.
@Kupamilosci: a gdzie? Wygodniej oglądać na TV niż na kompie. W szczególności gdy chce się obejrzeć więcej materiałów, niż jeden krótki filmik.
Chociaż statystyki mogą być różne, skoro podobno są liczni masochiści, którzy oglądają YT na telefonach... :D
@goferek: No ja już od paru dobrych lat nie mam nic ciekawego do oglądania na YouTube co by wymagało mojej pełnej uwagi, jak coś oglądam to na kompie leci na drugim monitorze z boku.
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file6566433606061763393
Pobierzźródło: image
PobierzWczoraj robiłem coś przy roślinach więc telefon odłożył z jakimś podcastem na yt, włączyła się reklama w środku, 10 sekund włączyła się druga, 1 min, 2 min, 5 min, az sie wkurzyłem i dałem pomiń bo bym więcej oglądał tej reklamy niż samego podcastu, na reklamy
@bn1776: dlatego na androidzie nie używa się apki tylko przeglądarki Brave. Zero reklam, możesz zablokować ekran, wrzucić telefon do kieszeni i słuchasz sobie wygodnie czego chcesz.
@Kupamilosci: Skąd wiesz? Jesteś ich księgową?
źródło: 163779144
Pobierz