Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
mariusz95gd +50
Cześć Wszystkim! Jestem już w domu. Musiałem uregulować trochę rodzinnych spraw, byłem na grupie AA i wracam do Was! Jest dobrze, czuję się świetnie, nie ciągnie mnie do picia. Chodzę z kotem na spacery. Dzisiaj wybieram się na rower, trzeba korzystać z wolnego weekendu. Raz jeszcze bardzo dziękuję za wsparcie. Życzę Wam miłej soboty! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#f1 #manieknaodwyku
#f1 #manieknaodwyku
źródło: temp_file8129429005478557408
Pobierz

źródło: hes-out-of-words-but-hes-right-v0-h64lvt0bq25e1
Pobierz@masterdick: YouTube ma już wielomiliardowe zyski a i tak ciągle podnosi ceny za premium bo ciągle im za mało to niech się pałują.
@Kupamilosci: a gdzie? Wygodniej oglądać na TV niż na kompie. W szczególności gdy chce się obejrzeć więcej materiałów, niż jeden krótki filmik.
Chociaż statystyki mogą być różne, skoro podobno są liczni masochiści, którzy oglądają YT na telefonach... :D
@goferek: No ja już od paru dobrych lat nie mam nic ciekawego do oglądania na YouTube co by wymagało mojej pełnej uwagi, jak coś oglądam to na kompie leci na drugim monitorze z boku.
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file6566433606061763393
Pobierzźródło: image
PobierzWczoraj robiłem coś przy roślinach więc telefon odłożył z jakimś podcastem na yt, włączyła się reklama w środku, 10 sekund włączyła się druga, 1 min, 2 min, 5 min, az sie wkurzyłem i dałem pomiń bo bym więcej oglądał tej reklamy niż samego podcastu, na reklamy
@bn1776: dlatego na androidzie nie używa się apki tylko przeglądarki Brave. Zero reklam, możesz zablokować ekran, wrzucić telefon do kieszeni i słuchasz sobie wygodnie czego chcesz.
@Kupamilosci: Skąd wiesz? Jesteś ich księgową?
źródło: 163779144
Pobierz