Aktywne Wpisy

Tranq +114
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
Soothsayer +88
k---a ale afera, pingowałem copilota codzinenymi zapytaniami głupimi typu "hi" żeby tylko nabijać tokeny żeby nie było, że nie używam i okazało się, że ktoś sprawdza w jaki sposób się tego używa i teraz się do mnie srają że używam modeli premium do takiego czegoś

Natomiast uważam że potrzebujesz specjalistycznej pomocy. Oprócz farmakoterapii od psychiatry, warto też spróbować terapii z psychologiem, to może dużo pomóc i dziwie się że psychiatra sam tego nie zasugerował. Co do leków, dostaniesz inne, często jest tak że pierwszy, drugi, albo i trzeci strzał nie działa. Ludzie różnie reagują
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
andrzej-abecedowski: Dzięki za dobre słowo. Z tym pisaniem, to może nie być głupi pomysł. Spróbuję.
Od dawna po prostu jest mi źle ze sobą. Mam bardzo niskie poczucie własnej wartości, co mi rujnuje
Wiekszość tych leków to straszny syf. To już lepiej brać MJ, XTC(z tym, że po tym też masz doła nastepnego dnia co się utryzmuje przez tydzień) lub LSD.
Sam leciałem na tabletkach na debresje przez 3 lata i oprócz tego, że byłem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer