Wpis z mikrobloga

#mecz Ktoś odczytał ten transparent gdzie coś tam jest o wjeździe na chatę i sprzęcie? O co chodzi?
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alkerz: "Każde starcie ze sprzętem, aut rozwalanie, ataki na kadrze, do chaty wjeżdżanie. I wy się bierzecie za kogoś rozliczanie? Hipokryci"
  • Odpowiedz
  • 3
@adeekk1989: dzięki za wyjaśnienie, swoją drogą nie czaję jak to jest możliwe, że legijne lobby jest na tyle znaczące żeby zarządzać bojkotem Wisły i Polonii w literalnie wszystkich klubach w Polsce od Kołobrzegu do Rzeszowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@synbialasa: tak, nawet obczaj terminarz że często grają na wyjazdach w tym samym miejscu zaraz po sobie, żeby nie udało się naprawić zepsutego kołowrotka.
  • Odpowiedz
@Alkerz: tu nie chodzi o legijne lobby, tylko instynkt samozachowawczy. Hoolsi lubią się n---------ć, ale nie na śmierć. Wyjątek krakowski jest dość dobrze opisany jak jesteś zainteresowany. Tam ten instynkt zatracili. I w momencie, w którym ucierpiał ktoś spoza Krakowa, zrobił się ogólnokrajowy bojkot. Gdyby chodziło o jakieś układy, to całe WRWE (Widzew Ruch Wisła Elana) nie byłyby wpuszczane, a tak nie jest. Tak przynajmniej ja to widzę, ale szczerze
  • Odpowiedz
  • 0
@ImienioslawNazwiskowski: to, że ktoś zginął jest absolutną patologią. Nie znam dobrze tego przypadku, żeby się móc wypowiedzieć na temat kontekstu. O ile jeszcze jakoś Wisłę można uzasadnić, to za co kibluje Polonia?
  • Odpowiedz
@Alkerz:

to za co kibluje Polonia?

Gdzieś wyczytałem, że kokietowali z ideą stworzenia lewicowej alternatywy na kibicowskiej scenie, coś jak polskie St. Pauli. Nie wiem czy to prawda, ale to mogłoby to tłumaczyć. Górski był fanem Polonii, powinni z tego transparent zrobić.
  • Odpowiedz
@Alkerz: Polonia obrywa za to, że istnieje :) Stare komusze metody wiecznie żywe w Legii.
Kiedyś Legia zaczęła cały ten cyrk z 'honorowaniem' z wywózkami do lasu (porywali kibiców, okładali butelkami, rozbierali do naga i zostawiali w lasach).

Wówczas taki transparent się pojawił na Polonii (coś kojarzę, że to było w okolicach 2005r.):
"Wywózki do lasu są dla was wzorem, a wy mówicie o walce z honorem?"

Widocznie bardzo to
  • Odpowiedz