Wpis z mikrobloga

@RealBakman: Narazie są w fazie zachwytu kambodżańską wolnością i żyją z oszczędności. Jak się pieniądze skończą to będzie kombinował.
  • Odpowiedz
@dizel81: z faktu ze jeszcze żyje, wnoszę ze nie jest wieku emerytalnego. Ale może pracował na granicy i przeszedł na zasłużoną emerytuje w wieku 40 lat? myślę ze te pokolenie którzy się jeszcze na to załapali, maja po 10 tysięcy miesięcznie teraz. Na kambodze jak wiemy spokojnie wystarczy.
  • Odpowiedz
@RealBakman: mnie r---------a to ze te dzbany zyja z oszczednosci 50k pln😅😅jprdl co za bieda umyslowa, zeby zyc z oszczednosci to trzeba miec na spokojnie 500k euro a nie ochlapy na muszyne z targu🤣
  • Odpowiedz
@Justyna16: zależy o czym mowisz mogą mieć 70% ale jak zarabiali dobrze to są to dobre pieniadze. Mam kumpla 77 rocznik rocznik i bedzie mial 10 czy 12tys zł w policji (miał dośc wysokie stanowisko)od stycznia emki, chciałbym takie pieniądze co miesoąc leżąc przykładowym ujem d góry
  • Odpowiedz
@Justyna16: ostatnie kilka lat w wojewódzkiej na eksponowanym stanowisku i 10k ma pewne na emeryturze. Zwykły krawężnik ma ponad 6, co nigdy nie strzelał (mój sąsiad-emeryt po 50)
  • Odpowiedz