Aktywne Wpisy
cytr0netx99 +45
#gielda dla wszystkich papierowych łap - oczywiście zasady ciągle te co na belce tagu
źródło: hodl-and-accumulate-v0-hm19igdiikoe1
Pobierz
blackghost +1
Jestem w szoku jak te kobiety nie myślą za kółkiem.
Jechałem właśnie z różowa i ręce mi opadły.
Jedziemy prosto droga kierowana znakiem jak poniżej a ona jedzie prosto bez kierunkowskazu w prawo. Raz, drugi ale potem już nie wytrzymałem...
Oczywiście wszyscy przed nami czekają na to co zrobimy bo sztuka wielka dać kierunkowskaz zjazdowy i nie wiadomo gdzie jaśnie pan pojedzie dramat xD
Jechałem właśnie z różowa i ręce mi opadły.
Jedziemy prosto droga kierowana znakiem jak poniżej a ona jedzie prosto bez kierunkowskazu w prawo. Raz, drugi ale potem już nie wytrzymałem...
Oczywiście wszyscy przed nami czekają na to co zrobimy bo sztuka wielka dać kierunkowskaz zjazdowy i nie wiadomo gdzie jaśnie pan pojedzie dramat xD
źródło: temp_file6642361710048773210
Pobierz

Nie wiem w jakim on świecie żyje - typ po prostu nie przyjmuje do wiadomości istnienia innych poglądów, czy nie rozumie konceptu autonomii cielesnej, czy utylitaryzmu, aż trochę przeraża myśl, że takich ludzi można spotykać na co dzień (ꖘ‸ꖘ)
#wtf #c-------y #neuropa #niewiemjaktootagowac #bekazprawakow #aborcja
źródło: Screenshot 2024-12-01 at 21-08-29 Rozmowa z @zapek Wykop.pl
Pobierz@ziumbalapl: a skad wziales takie brednie ? Mezczyzni tez maja niezbywalna autonomie cielesna ?
@ziumbalapl: bo to jest morderstwo.
Do jakiego gatunku należy to coś, co jest w kobiece od zapłodnienia do porodu? Czy to pies? A może kuna? Delfin? Triceratops? Śmigłowiec bojowy?
No nie, to jest człowiek, po prostu jeszcze nie do końca rozwinięty, ale jak zostawiasz go w spokoju, to wyrośnie z niego normalny człowiek.
Jak ty chcesz mieć prawo do decydowania o śmierci tego małego dziecka, to ja chcę mieć prawo odstrzelić
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Bestia_z_Jellystone: Aborcja to odmowa podtrzymywania przy życiu płodu, a nie morderstwo - to tak samo morderstwo jak odmówienie sąsiadowi przeszczepu nerki (nawet gdyby miał z tego powodu umrzeć, to masz prawo odmówić - to samo może zrobić kobieta).
@Bestia_z_Jellystone: No co do tego to mam naprawdę poważne wątpliwości.
@ziumbalapl: idąc dalej tym tropem, mam święte prawo nie wyrażać zgody na dostęp już narodzonego dziecka do mojej lodówki, bo nie dołożył ani grosza do zakupów? Powinienem jako mężczyzna mieć prawo do opuszczenia kobiety p o narodzeniu dziecka bez żadnych
@Bestia_z_Jellystone: No masz, tylko wtedy te dziecko zostanie Ci odebrane - ewentualnie pójdziesz siedzieć jak zrobisz mu krzywdę.
W jednym momencie
@ziumbalapl: czyli nie mam, bo nie mogę odmówić mu negatywnego wpływu na moją psychikę czy w końcu zdrowie bez ponoszenia konsekwencji prawnych. Ciekawym jaki jest ten punkt zwrotny, po przekroczeniu którego muszę dopuszczać negatywny wpływ dziecka na moje życie?
@ziumbalapl: A jak płód jest kobietą to też?
- masz problemy z pamięcią - jak zobaczysz nie kojarzysz faktów, szybko zapominasz co było powiedziane
- mieszasz rzeczywistość - swoje wypowiedzi zacząłeś przypisywać mi
- masz problemy z logicznym myśleniem - niesymetryczne przykłady podajesz i masz problem z wyjściem poza prosty model abstrakcyjny
- masz skłonności do konfabulacji
- masz problem ze zrozumieniem
@Bestia_z_Jellystone: Słyszałeś o czymś takim jak poród? Jak dziecko znajduje się poza ciałem matki, to może je wychować ktokolwiek.