Aktywne Wpisy

PachneImbirem +166
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adrninistrator +100
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
W pięć lat zmniejszyliśmy liczbę pieszych zabijanych na przejściach o prawie połowę!
Nowe przepisy, obowiązujące od 2021 r. POMOGŁY, nie zaszkodziły.
A 2025 r. znów w tym zakresie był lepszy od 2024.
Przeciwnicy pierwszeństwa pieszych wchodzących nie mają dziś już żadnych argumentów. Gardłujący przeciw tej zmianie "eksperci" i publicyści mogą też się już tylko wstydzić
źródło: FB_IMG_1773852855744
PobierzCzy obowiązek ustąpienia pierwszeństwa pieszym na pasach to dobra zmiana?
- Tak 76.6% (407)
- Nie 23.4% (124)

źródło: temp_file1061849074540983768
PobierzOpcji dużo
Nic mnie nie bolało, nie w-------o, teraz chodzę w-------a 24/24 i wszystko mnie dobija. Nie mogę się doczekać aż wrócę do antykoncepcji
Tak jak @doomky napisała - zafunduj sobie wazektomie, a jeśli planujesz dzieci - zabankuj wcześniej nasienie. To nie są drogie rzeczy, a rozwiążą twój problem nie tylko w tym związku, ale i w następnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ci tak zależy "zeby się spuścić w środku" to ty się poświęć, dlaczego ona ma?
To ani jej ani Twoja wina, więc po co macie się ze sobą męczyć.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Klasyka gatunku - zero adresowania problemu tylko roztrząsanie jej emocji i histerii która szybko eskaluje do tego stopnia że zarzucasz temat bo widzisz że szanse przegadania tematu spadły do zera.
Jeszcze potem będzie ci wmawiała że przecież już o tym rozmawialiście i ustaliliscie coś wspólnie (tzn. ona sobie coś uroiła po kłótni którą sama stworzyła przy pokojowej próbie mediacji (
@HWD-5: No nie wiem czy takie tanie
Badania nasienia - 200-300 PLN
Mrożenie - ~800-1000 PLN za dawkę i coroczna subskrypcja 500-600 za dalsze przechowywanie. Zakładając że masz 25-30 lat to możesz wybulic dobre 5-10k PLN zanim zaczniesz się starać o dziecko (+koszty wazektomii i jej