Aktywne Wpisy

MondryPajonk +15
Zróbmy mały test i sprawdźmy ile ciemnoty jest wśród nas ;P
Ciekaw jestem wyniku... ale chyba jeszcze bardziej komentarzy. = D
#astronomia #nauka #kosmos #teoriespiskowe
Ciekaw jestem wyniku... ale chyba jeszcze bardziej komentarzy. = D
#astronomia #nauka #kosmos #teoriespiskowe
Czy doszło do załogowego lądowania na Księżycu?
- Tak 81.1% (1482)
- Nie 18.9% (345)
ligt4er +112
Nieprawdopodobna ilość bełkotu na temat tej sprawy. Od nagle aktywnych normików na necie, którzy to wypisują jacy to byliby bohaterscy na miejscu nagrywających, a także co by świrosławowi teraz zrobili, przez debilnych intelektualistów "jaka była przyczna, jaki był motyw?", po garniturowca z ministerstwa który krytykuje, że nie znalazł się nikt z gaśnicą kto by obezwładnił natychmiast napastnika podczas kiedy on "znieważał zwłoki".
Zbierzmy fakty.
- Nie było żadnego łażenia po kampusie z wyciągniętą
Zbierzmy fakty.
- Nie było żadnego łażenia po kampusie z wyciągniętą
Jestem z partnerką od 2 lat razem, na początku brała tabsy antykoncepcyjne ale z czasem przestała bo uznała, że jej szkodzą - nie zmieniła ginekologa i odstawiła z dnia na dzień. Potem próbowaliśmy w gumie - oboje jednak uznaliśmy, że w gumie to żadna przyjemność (ja pokryjomu musiałem się wspomagać tadalafilem bo w gumie opada i cała radość leci). Potem przeszliśmy na stosunek przerywany, tak jest od około roku jednak z dnia na dzień przestało mi się to podobać - niemożność dojścia w środku i ciągła kontrola czasu wyjęcia całkowicie zabija przyjemność i zaczęło to u mnie generować tylko stres. Efekt jest taki że s-x jest raz na 3-4 tygodnie, bylejaki byleby wyjąć i się spuścić na brzuch (no bo na twarz to obraza majestatu). Anal nie wchodzi w grę bo "jak to tak". Lodzik w sumie też już odpada bo naprawia zęby u dentysty i nosi aparat plus jakies stabilizatory więc tylko mi wszystko nim podrażnia.
Powiedziałem, że s-x mnie zaczął stresować i delikatne frustrować z w/w powodów - ona sama pytała co się dzieje. Jednak po tym jak powiedziałem prawdę to na mnie naskoczyła że to przecież nie jej wina że tak reaguje na tabletki, że w gumie to ona też nie chce bo zero przyjemności a doopsko jest od srania a nie od sexu. No i tak w sumie temat został rzucony w kąt, trochę obrażania się i niezbyt wiem co mam z tym zrobić. To mój trzeci związek, w poprzednich tabsy były zawsze i spuszczanie się bez ograniczeń a tutaj jest jak jest. Ktoś przerabiał coś podobnego? Dziś pozostaje masturbacja przy p---o które spełnia fantazje (np anal) ale trochę szkoda bo brzydka nie jest no ale na siłę to już mi się nie chce.
#s-x #s--s #zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
źródło: temp_file1061849074540983768
PobierzOpcji dużo
Nic mnie nie bolało, nie w-------o, teraz chodzę w-------a 24/24 i wszystko mnie dobija. Nie mogę się doczekać aż wrócę do antykoncepcji
Tak jak @doomky napisała - zafunduj sobie wazektomie, a jeśli planujesz dzieci - zabankuj wcześniej nasienie. To nie są drogie rzeczy, a rozwiążą twój problem nie tylko w tym związku, ale i w następnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ci tak zależy "zeby się spuścić w środku" to ty się poświęć, dlaczego ona ma?
To ani jej ani Twoja wina, więc po co macie się ze sobą męczyć.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Klasyka gatunku - zero adresowania problemu tylko roztrząsanie jej emocji i histerii która szybko eskaluje do tego stopnia że zarzucasz temat bo widzisz że szanse przegadania tematu spadły do zera.
Jeszcze potem będzie ci wmawiała że przecież już o tym rozmawialiście i ustaliliscie coś wspólnie (tzn. ona sobie coś uroiła po kłótni którą sama stworzyła przy pokojowej próbie mediacji (
@HWD-5: No nie wiem czy takie tanie
Badania nasienia - 200-300 PLN
Mrożenie - ~800-1000 PLN za dawkę i coroczna subskrypcja 500-600 za dalsze przechowywanie. Zakładając że masz 25-30 lat to możesz wybulic dobre 5-10k PLN zanim zaczniesz się starać o dziecko (+koszty wazektomii i jej