@Decline: Ja się bawiłem w zeszłym roku jak wszedł GPT4 i Dalle3. Miałem płatne konto wtedy przez 3 miesiące. Za darmo można się pobawić np na https://www.bing.com/images/create/ ale trzeba mieć konto microsoft. Openai.com ma trial ChatGPT i DallE ale chyba trzeba podać dane karty do triala :/ Dawno nie siedziałem w temacie. Wrzucam jakieś stare rzeczy.
@Decline: Teraz sprawdziłem że bez opłaconego abonamentu ChatGPT i DallE działa, ale trzeba mieć konto. Dalle3 w tej darmowej wersji generuje już legitne rzeczy.
@Decline: Odkryłem przed chwilą że standardowej apce do przeglądania zdjęć w windows 11 jest przycisk "Edit with Designer" i tam są tez opcje tworzenia i edycji z AI.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
pod tagiem #dalle3 są inne obrazki z moich promptów
źródło: DALL·E 2023-11-12 17.25.20 - Create a detailed and full high-resolution vertical tarot card, filling the entire canvas, set in the SCHRON portal on a desert. The card should dep
Pobierzźródło: image
Pobierz