Aktywne Wpisy

trzeci +32
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz
matkawielebna +56
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

i przetestowałem na nim GTA San Andreas.
- rozdzielczość 1920x1080
- jakość FX: niska
- zasięg renderowania: 100%
- Antialiasing: x4
- Filtrowanie anizotropowe: 16x (włączyłem w panelu Intel Arc)
- wgrane mody: Silent's ASI Loader, Silent Patch, 13ag Widescreen Fix, Limit Adjuster.
Jak są wybuchy i strzelaniny, czy pływamy w wodzie, to klatkaż spada do 50 FPS. A tak to gra chodzi w 70-80 FPS.
Jeśli ktoś oczekuje odrobinkę większej wydajności, to patrzyłbym za najtańszymi Ryzenami z ostatnich lat, są w podobnych kwotach.
Komputer ten w trakcie grania pobiera 15-22W prądu, i jest cichy.
#minipc #aliexpress #komputery #intel #n100 #gta #gtasa #staregry #gry #pcmasterrace
@majk3l @Cygan_Edek @interpenetrate @RobinSchudl @Pabick
Naczytałem komentarze o grze i widziałem porównania z wersją Complete Edition, że ma lepsze oświetlenie i cieniowanie.
W Complete Edition pozbawili się głębi cieni i wielu źródeł oświetlenia nadające klimat.
źródło: Lego Star Wars II - The Original Trilogy
Pobierz@JoJoPrzypal: nie polecaj, n100 jest świetny pod jakiś home server, przyzwoita wydajność do praktycznie wszystkiego co możesz sobie z takim domowym serwerowym użytkiem wymyślić, zużycie prądu można dobrze przyciąć w idle, mały cichy, no super, natomiast w tej cenie, do gierek, czy takiego desktopowego użytku, na ryzenach można wyrwać lepszy sprzęt, który będzie ciągnął trochę więcej
Ma w sobie Ryzen 3 5300U. Zauważalnie szybszy, i nie wiem, pobiera o 10W więcej w stresie.
Jeszcze nierozpakowany, bo czekam na pamięci.
źródło: Genmachine 3 5300U
Pobierz@rukh: Czyli mówisz, że mogę kupić nowy komputer, i grać w 20 letnią grę ze spadkami FPS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Można powiedzieć że wydajesz 10x tyle, by mieć w nowszej wersji bardziej zbugowaną grę.