Aktywne Wpisy

zajsty +401
W 26 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL26
Pobierz
Okaz_prawilnosci +367
źródło: 1000067495
Pobierz

i przetestowałem na nim GTA San Andreas.
- rozdzielczość 1920x1080
- jakość FX: niska
- zasięg renderowania: 100%
- Antialiasing: x4
- Filtrowanie anizotropowe: 16x (włączyłem w panelu Intel Arc)
- wgrane mody: Silent's ASI Loader, Silent Patch, 13ag Widescreen Fix, Limit Adjuster.
Jak są wybuchy i strzelaniny, czy pływamy w wodzie, to klatkaż spada do 50 FPS. A tak to gra chodzi w 70-80 FPS.
Jeśli ktoś oczekuje odrobinkę większej wydajności, to patrzyłbym za najtańszymi Ryzenami z ostatnich lat, są w podobnych kwotach.
Komputer ten w trakcie grania pobiera 15-22W prądu, i jest cichy.
#minipc #aliexpress #komputery #intel #n100 #gta #gtasa #staregry #gry #pcmasterrace
@majk3l @Cygan_Edek @interpenetrate @RobinSchudl @Pabick
Naczytałem komentarze o grze i widziałem porównania z wersją Complete Edition, że ma lepsze oświetlenie i cieniowanie.
W Complete Edition pozbawili się głębi cieni i wielu źródeł oświetlenia nadające klimat.
źródło: Lego Star Wars II - The Original Trilogy
Pobierz@JoJoPrzypal: nie polecaj, n100 jest świetny pod jakiś home server, przyzwoita wydajność do praktycznie wszystkiego co możesz sobie z takim domowym serwerowym użytkiem wymyślić, zużycie prądu można dobrze przyciąć w idle, mały cichy, no super, natomiast w tej cenie, do gierek, czy takiego desktopowego użytku, na ryzenach można wyrwać lepszy sprzęt, który będzie ciągnął trochę więcej
Ma w sobie Ryzen 3 5300U. Zauważalnie szybszy, i nie wiem, pobiera o 10W więcej w stresie.
Jeszcze nierozpakowany, bo czekam na pamięci.
źródło: Genmachine 3 5300U
Pobierz@rukh: Czyli mówisz, że mogę kupić nowy komputer, i grać w 20 letnią grę ze spadkami FPS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Można powiedzieć że wydajesz 10x tyle, by mieć w nowszej wersji bardziej zbugowaną grę.