Aktywne Wpisy

ZAKAPIOREK +91
Zaraz minie 5 dni od kiedy mi cie zabrakło
Teraz byś pewnie mnie prosił o saszete bo to twoja pora i twój rytuał na jedzonko w nocy
Kocham cię Stefanku gdziekolwiek jesteś za tęczowym mostem
Teraz byś pewnie mnie prosił o saszete bo to twoja pora i twój rytuał na jedzonko w nocy
Kocham cię Stefanku gdziekolwiek jesteś za tęczowym mostem
źródło: image_picker_C3899926-97EF-45D5-A41A-738421D016D5-33357-0000026DF0C872C9
Pobierz
almete +9
mam taki jeden typ snu ktory mi sie pojawil chyba 4 razy w zyciu i o tym sobie ostatnio kilka razy przypomnialem mam nadzieje ze mi sie to nie przysni dzisiaj

Zakładając, że skończyłem blisko 10 lat temu informatykę na poważnej uczelni, potem kilka lat jako programista, ale nie chcę już skakać w tym małpim gaju (stres, obciążenie nauką, brak perspektyw) jaką ścieżkę zawodową moglibyście polecić aby czas spędzony na studiowaniu i kilka lat doświadczenia nie poszło całkiem na marne. Nie zależy mi na pieniądzach, tylko aby mieć czas dla siebie po pracy i nie była obciążająca fizycznie. Obecnie uczę się niemieckiego, bo chciałbym pracować na jakimś helpdesku na L1 lub L2 ale pytam siebie czy w obecnej sytuacji ma to w ogóle sens. Jaka umiejętność zwiększa szansę dla informatyka na znalezienie pracy?
@szymeq2001: Sporo programistów ma takie rozkminy, szczególnie jak rynek się z----ł xD