Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: może nie tak jak w opisie, ale w poprzedniej robocie jak schodziłem bezpośrednio na produkcje to często słuchałem użalania madek jak to im ciężko bo dzieci mają i że świat tego nie docenia, a jednocześnie często pretensji że dlaczego ja jeszcze nie mam dzieci xD jak miałem nastrój do trollowania to często odpowiadałem jakimś głupim tekstem i patrzyłem jak madki palą się ze złości.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: a jak ja się wkoorwilam że przez to że bąbelek się pochorował i madka wzięła UŻ to ja musiałam robić za nią i za siebie (bo od jej pracy zależała też moja, jej była pierwsza) to się w komentarzach ludzie na mnie zesrali xD
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Zwalanie cięższej roboty na mężczyzn to absurd, ale normy dźwigania są niejako uzasadnione różnicami anatomicznymi. Co do ogólnie "madek" to mam mieszane odczucia obecnie, z jednej strony są takie bezczelne, ale z drugiej kobiety mają ciężej na rynku pracy z powodu macierzyństwa lub z powodu chęci takowego, bo w korpo albo januszpolu trzeba za....lać na pana i nie ma miejsca na prywatne życie, nie zatrudnią kobiety na uop bo
  • Odpowiedz