Aktywne Wpisy
arwok +11
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

no ale mem "based poland" rozniósl się.
@nie-jestem-pewien: a ja czytam to co napisałeś i nawet dopuszczałem, że możesz mieć rację xDD
Idę sobie zrobić kawy xD
To nic innego jak ewolucja "Noble Savage". Prymitywni Polacy którzy dzięki swojej prymitywności dalej żyją w zgodzie w prawem naturalnym.
Możemy być dumni że swoich osiągnięć oraz pracowitości, elo.
@nie-jestem-pewien:
A jak oni niby odróżniaja tych Słowian od innych białych? xD Typie, przeciętny Amerykanin nie byłby w stanie wskazać na mapie świata Polski, nie bedzie mial pojecia czy u nas jest katolicyzm, protestantyzm, czy my w ogole uzywamy alfabetu lacinskiego czy cyrylicy. Niektorzy z nich nawet nie beda wiedzieli ze cyrylica istnieje - maja to w dupie xD. A