Aktywne Wpisy

ChickenDriver2 +19
Naprawdę dziwią mnie ludzie, którzy marnują swoje życie i nie patrzą w przyszłość, choć mają wszelkie możliwości, by bylo lepiej.
Przykład 1 - księgowa, firmowe gestapo. 57 lat, ojciec po drugiej stronie, matka 90+, brak dzieci i męża. Spala się po 9-10 godzin w naszej robocie mieszkając idealnie w połowie drogi między moim miastem a dużym miastem z ogromnym rynkiem pracy. Teraz jest ciężko, ale robi 20 lat. Przez te 20 lat
Przykład 1 - księgowa, firmowe gestapo. 57 lat, ojciec po drugiej stronie, matka 90+, brak dzieci i męża. Spala się po 9-10 godzin w naszej robocie mieszkając idealnie w połowie drogi między moim miastem a dużym miastem z ogromnym rynkiem pracy. Teraz jest ciężko, ale robi 20 lat. Przez te 20 lat
Atypical +173
Mirki co się o------o i podzieliło rodzinę.
Siostra z mężem była miesiąc temu u naszej kuzynki i na miejscu zobaczyli jak jej pięcioletnie dziecko z jakimś spektrum autyzmu siedzi w kojcu z zamkniętym Labradorem i rzuca malutkim kotkiem, szarpie go, kopie i depta. Szwagier od razu zabrał tego kota na ręce tłumaczy temu dziecku ale wiadomo nie dociera bo drze się i pokazuje że chce kota.
Gdy przyszła kuzynka i zaczęli jej tłumaczyć co
Siostra z mężem była miesiąc temu u naszej kuzynki i na miejscu zobaczyli jak jej pięcioletnie dziecko z jakimś spektrum autyzmu siedzi w kojcu z zamkniętym Labradorem i rzuca malutkim kotkiem, szarpie go, kopie i depta. Szwagier od razu zabrał tego kota na ręce tłumaczy temu dziecku ale wiadomo nie dociera bo drze się i pokazuje że chce kota.
Gdy przyszła kuzynka i zaczęli jej tłumaczyć co

Sugeruje najniższą cenę produktu 8,99 zł podczas gdy ten sam produkt u tego samego sprzedawcy jest za 7,15 zł.
Jesteśmy poważnym portalem, ten portal jest poważny, wszystko działa dobrze, tak ma być.
#allegro
źródło: obraz
Pobierz@Krupier: A ja bardzo żałuję że zacząłem dopiero 2 lata temu. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby stacjonarnie było taniej niż na allegro. Mam w mieście 2 hurtownie, w jednej 15% zniżki i nadal jest drożej. Stacjonarnie tylko jak coś wyjdzie w trakcie i potrzebuję na już.
@Liryczne_MMA: atrapa to grill. Atrapa samochodowa albo grill samochodowy, a nie atrapa do grilla.
Ja wiem, że jest drożej przeważnie. I z przyjemnością tę różnicę zapłacę wiedząc, że ani grosz nie trafi do allegro.
Nie wiem o czym do mnie mówisz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krupier: strasznie mnie to w-----a teraz na allegro. Jeszcze i jak szukasz produktu, gdzie nie interesuje Cię konkretny producent to nichuj nie znajdziesz szybko najtańszej oferty... Dramat, śmietnik zrobili. Już łatwiej mi się filtrowalo 50 stron tego samego (serio)
Daj link do czegoś lepszego. :-))
https://allegro.pl/oferta/folia-moletowana-prozniowa-do-zgrzewarek-6-metrow-8258066554 folia 15x600 za 8,99 zł
https://allegro.pl/oferta/folia-moletowana-prozniowa-do-zgrzewarki-rekaw-rolka-15-x-6-metrow-15x600cm-14404164577 folia 15x600 za 7,15 zł