Aktywne Wpisy

auto_reply +30
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +214
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

Sugeruje najniższą cenę produktu 8,99 zł podczas gdy ten sam produkt u tego samego sprzedawcy jest za 7,15 zł.
Jesteśmy poważnym portalem, ten portal jest poważny, wszystko działa dobrze, tak ma być.
#allegro
źródło: obraz
Pobierz@Krupier: A ja bardzo żałuję że zacząłem dopiero 2 lata temu. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby stacjonarnie było taniej niż na allegro. Mam w mieście 2 hurtownie, w jednej 15% zniżki i nadal jest drożej. Stacjonarnie tylko jak coś wyjdzie w trakcie i potrzebuję na już.
@Liryczne_MMA: atrapa to grill. Atrapa samochodowa albo grill samochodowy, a nie atrapa do grilla.
Ja wiem, że jest drożej przeważnie. I z przyjemnością tę różnicę zapłacę wiedząc, że ani grosz nie trafi do allegro.
Nie wiem o czym do mnie mówisz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krupier: strasznie mnie to w-----a teraz na allegro. Jeszcze i jak szukasz produktu, gdzie nie interesuje Cię konkretny producent to nichuj nie znajdziesz szybko najtańszej oferty... Dramat, śmietnik zrobili. Już łatwiej mi się filtrowalo 50 stron tego samego (serio)
Daj link do czegoś lepszego. :-))
https://allegro.pl/oferta/folia-moletowana-prozniowa-do-zgrzewarek-6-metrow-8258066554 folia 15x600 za 8,99 zł
https://allegro.pl/oferta/folia-moletowana-prozniowa-do-zgrzewarki-rekaw-rolka-15-x-6-metrow-15x600cm-14404164577 folia 15x600 za 7,15 zł