Wpis z mikrobloga

Ta typiara co grała puszczalską Juleczke w "M jak Miłość", a teraz jest posłem PiS, jest w związku aż 23 lata z jednym chłopem, który wybaczył jej zdradę i ciąże z innym facetem (xD). Typ jest kukiem do potęgi. Dał żonie się wyskakać po obcej knadze, ta urodziła dziecko z innym i do niego wróciła, no k---a ultimate przypadek. I oczywiście ta pani uczy teraz ludzi jak żyć zgodnie z kodeksem moralnym i jest wielką strażniczką domowego ogniska bo zderzyła się z mityczną ścianą. W ogóle jak ta baba w-----a wysrywami na FB to już temat na osobny post. xD #cuckold #p0lka #polityka
Nadwykopek - Ta typiara co grała puszczalską Juleczke w "M jak Miłość", a teraz jest ...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wybaczył jej zdradę i ciąże z innym facetem (xD).

@Nadwykopek: obrzydliwe, ale to że pisiory są cuckoldami to stare znałem. Patrz zmienienie wieku emerytalnego i reszta przywilejów które dali kobietom przez ostatnie 8lat.
  • Odpowiedz
Nie tylko pisiory, niestety

@Nighthuntero: właśnie z nim mam lekki problem (nigdy nie oddałem głosu na PO i nigdy tego nie zrobię), wiem jaką ma przeszłość cucka ale jedyny te 10 lat temu miał jaja zrównać wiek emerytalny.
  • Odpowiedz
@Nadwykopek Co jest nie tak z polskimi politykami? Tusk błagał żonę o powrót jak ta skakała na knadzę kolegi, Nawrocki wziął za żonę samotną matkę, Boski Krzysiu jest pod butem żonki z Ordo Szuris, a Morawiecki przepisał cały majątek na żonę. Dosłownie cuckold cuckoldem pogania. Jeszcze może się okazać, że najbardziej męski jest Kaczyński z kotem, bo ignoruje kobiety. xD
  • Odpowiedz
@Nadwykopek: będę adwokatem diabła ale gościu był postawiony w mega z------j sytuacji 6 dzieci (5 jego) w związku małżeńskim gdzie z automatu uznaje się iż dziecko jest męża. Przecież to jest na start j-----e się z sądem próba orzeczenia o winie jeżeli by chciał się rozwieźć a to też nie jest pewne bo w sądzie mogła by powiedzieć iż ja zaniedbywał, znęcał się psychicznie etc. I potencjalne jak by mu
  • Odpowiedz