Aktywne Wpisy

Srasklacz +136
źródło: 1000011164
Pobierz
Marple +90
Ja pierdziele. Powiem wam, że ilość pracy przy pierogach wydaje mi się niewspółmierna do efektu. No, ale jak wszyscy tak lubią, to wziąłem się do roboty i po czterech godzinach się udało. Więc proszę, ruskie pierogi z cybulką. #gotujzwykopem #pierogiboners #zalesie
źródło: 1000064538
Pobierz

https://store.steampowered.com/app/2457220/Avowed/
Sweet Baby INC
#pcmasterrace
#gry
#avowed
to jakoś scenariusza i jak to jest zrobione jest problemem. Fallout też tw tagi może mieć choćby, LGBT może znaczyć tyle, że możesz mieć homo romans co jest w wielu bardzo dobrych grach choćby mass effect.
Polityka, jedne z najlepszych gier poruszają te tematy, choćby metal gear albo Deus ex.
To nie to jest problemem tylko jakość scenariusza.
Może nie,może tak.Jeśli Reżyser / scenarzysta gry jest transpłciowy to z tego nic dobrego nie bęfzie
@10129
Nie lubie gier z polityka.Mogą opisywać kontrowersje ale nie z naciskiem na poglądy polityczne
No i gry to nie jest projekt 1 osoby, a wielu osób. W tym jeśli chodzi o scenariusz, że o mechanikach i wielu innych nie wspomnę.
Jeśli gra ci nie odpowiada bo jest polityka dziejąca się w świecie fantasy to może nie wiem,
@DEWASTATOR_TM: To są tagi społeczności, dodawane złośliwie przez takich jak ty.
Ich tag jest tylko jeden: RPG i masz to na dole po prawej.
jednak lepiej spiracić XD
zdaje się nie bedzie kolejnych pillarsów albo mass effecta tylko kolejna gra w której fabuła służy wpychaniu ludziom własnej ideologii siła do gardeł xd