Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +132
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +187
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#rolnikszukazony
az sobie musze napisac, bo przyznaje - odcinek byl z niezla zmiana akcji, choc nie powiem ze jestem zaskoczony.
-tak jak do tej pory myslalem, ze Sid poszla do programu dla fejmu, tak widac ze jej zalezalo, ze chyba szczerze sie zauroczyla no i mimo, ze spodziewalem sie ze takie mlodziencze zauroczenie szybko sie wypali, to nie sadzilem ze az tak szybko i to ze strony tego typa. zabawne bylo to przesluchanie trwajace caly odcinek. szanuje u niej, ze od poczatku do konca szczerze wyrazala swoje uczucia.
-recznikarz to wiadomo bylo, ze juz nie chcial tej swojej jak tylko ja wybral. chyba z 10 razy powtarzal, ze nie wiadomo czy cos z tego bedzie i ze nie chce jej dawac nadzei, a sam byl tym ktory jej trul dupe o zamieszkanie razem juz pierwszego dnia po przyjezdzie. najlepsze jednak jest to, ze czare goryczy zdaje sie ze przelal u niego fakt, ze ona nie zaczela od razu kolo niego skakac jako kura domowa i zamiast wprost powiedziec, ze jednak nie widzi jej u siebie, to pier...li cos o tym, ze wydaje mu sie, ze ona by sie u niego nie odnalazla. blagam, typie.
-ta od obozu pracy i tirowiec to wiadomo bylo od dawna, ze nic z tego nie bedzie. chlop zdawal sie przerazony faktem, ze wygral walkowerem. musze przyznac, ze jak na tirowca to jednak chlop ma duzo klasy, wiec plusik. baba tez w sumie nie robila scen, wiec nic do niej nie mam. zero zaskoczenia.
-ta z lokowanymi wlosami od jabola to w pierwszych odcinkach nawet u mnie wywolala bardzo pozytywne wrazenie. wydawala sie naprawde taka ciepla szara myszka, az zbyt to piekne zeby bylo prawdziwe. i mimo, ze jabol sie zakochal, to widac ze sie przestraszyl po randce w sadzie jakos eskalowac intymnosc i robi w tym wzgledzie jakies tam poddchody, az w koncu zdecydowal sie na desperacki krok z 'kocham cie'. mimo, ze oboje wydaja sie spoko i sympatyczni, to moim zdaniem gosciu jednak z----l i zaglaszcze kotka. jeszcze jej nie przelizal pewnie a juz sie deklaruje z miloscia. obstawiam, ze do kolejnego odcinka juz tam bedzie duzo slabiej o ile to w ogole przetrwalo. on juz ja o oswiadczyny pyta, ludzie. taka szara myszka jak jest sama dobrze po trzydziestce to tam sie kryja jakies tajemnicze akcje jeszcze w zanadrzu. swoja droga, jakie te jej siostry mimo, ze calkiem rozne z wygladu, to z zachowania, mimiki wszystkie byly do siebie bardzo podobne. tutaj daje 50:50 - uda sie albo sie nie uda.
-paprykarz wydaje mi sie, ze ma najwieksze szanse. wydaje mi sie, ze ona nie bylaby tak do niego przekonana gdyby nie hajs, a tak juz sama cos tam do kamer gada o slubie za dwa lata, wiec widac ze argument ladnego domu do niej przemawia. jedyne ryzyko jest takie, ze to jemu piorka urosna i dojdzie do niego, ze w sumie z argumentem domu i fury moze mierzyc troche wyzej. ale tak obiektywnie to im daje najwieksze szanse, bo idzie im to tak naturalnie, dobrym tempem, bez jakiegos zamulania ale i bez deklarowania milosci na pierwszej wspolnej kolacji XD
z przyjemnoscia obejrze nastepny odcinek. juz sie nie moge doczekac ciarek zenady jakie zapewne zafunduje nam tarociarz xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero