Aktywne Wpisy

Trzesidzida +212
No i słusznie, wszak po odebraniu telefonu powinno się wypowiadać frazę "siema pało"
#shitonetsays #heheszki #onet
#shitonetsays #heheszki #onet
źródło: temp_file487129995401624981
Pobierz
mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z humorem w związku? Ⓘ
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem

źródło: temp_file8091259559895562055
PobierzBo to ma sens.
Ktoś tworzy etykietę, kurier jeszcze nie odebrał, więc skąd UPS ma wiedzieć, kiedy dotrze?
Naprawdę ma to sens dla ciebie?
Bo nie widzę tutaj żadnego problemu.
@Speleo84: no np takie, że dopieprzasz się do tego, jak coś jest napisane, a pewnie ktoś to automatem tłumaczył, i nie wie jak język polski działa.
To ma za zadanie zmniejszyć ilość skarg na opóźnienia w doręczeniu. Ludzie myślą, że wygenerowanie etykiety to to samo, co jej nadanie i zgłaszają, że kurier od kilku dni nie dojechał z ich paczką.
A komunikat może i nie jest zbytnio poprawy składniowo, ale ma on być oczojebny.
Uprzedzę wasze "może zdążą" nie zdążyli ;-)
Mają totalnie wywalone co tam napiszą...
W 2030 25.11 też wypada w poniedziałek, może o tą datę im chodzi???
źródło: temp_file1864237041979101481
PobierzWytłumacz mi po co płacę za usługę, jeżeli mógłbym sam pojechać?