Wpis z mikrobloga

@Speleo84: o jezu, ale o co ci chodzi? O to że ktoś źle przetłumaczył (bo jest napisane dwa razy) czy to, że nie podałeś dalszych statusów?

Bo nie widzę tutaj żadnego problemu.
  • Odpowiedz
  • 0
@G06DbT ale jakie znaczenie mają dalsze statusy? Chodzi mi o to że UPS ciężko sobie radzi z logiką. Ale rozumiem że ktoś nie ogarnia. Czyżbyś był pracownikiem UPS?
  • Odpowiedz
ale jakie znaczenie mają dalsze statusy?

@Speleo84: no np takie, że dopieprzasz się do tego, jak coś jest napisane, a pewnie ktoś to automatem tłumaczył, i nie wie jak język polski działa.

Chodzi mi o to że UPS ciężko sobie radzi z
  • Odpowiedz
@Speleo84: Jeżeli ktoś tylko utworzył etykietę, to znaczy, że paczka nie jest w posiadaniu UPS. Nie rozumiem problemu. Nie wiem też jakim trzeba być odklejeńcem, żeby nie zauważyć, że firmy nie zatrudniają tłumaczy i wsio leci z jakiegoś translatora, nikt nie sprawdza czy dany tekst ma sens.
  • Odpowiedz
  • 0
@not_me @G06DbT ale zgodnie z waszą logiką "jest nie jest w posiadaniu" jest poprawne? Wrzucam coś co jest śmieszne a wy robicie z tego wielkie halo i poszukujecie się zapewne jakichś teorii spiskowych. Ciężko u was z logiką?
  • Odpowiedz
  • 1
@Speleo84
To ma za zadanie zmniejszyć ilość skarg na opóźnienia w doręczeniu. Ludzie myślą, że wygenerowanie etykiety to to samo, co jej nadanie i zgłaszają, że kurier od kilku dni nie dojechał z ich paczką.
A komunikat może i nie jest zbytnio poprawy składniowo, ale ma on być oczojebny.
  • Odpowiedz
  • 0
@G06DbT ale co do rzeczy miał cały status? Nigdzie nie pisałem że nie dostarczają, tylko że z logiką się mijają.
Wytłumacz mi po co płacę za usługę, jeżeli mógłbym sam pojechać?
  • Odpowiedz