@CH3j takie osoby jak ta dziewczynka z filmiku to w czystej postaci pokazany dobrobyt jaki mamy, i pisze do bez cienia ironii, jeśli ktoś się zachowuje w taki sposób to znany ze może i ma warunki do życia które mu to pozwalają. W innym przypadku mówiła by inaczej.
Co przeczytali, zobaczyli, że stali sie tacy, a nie inni. Czy to była ich świadoma decyzja, czy ktoś ich do tego skłonił.
@Mr_3nKi_: jak pytasz serio, to chwilowa moda,subkultura. Ci którzy zrobią na tym hajs będą iść w to dalej,a reszta szybko wyrośnie. Można się pozabijać, bo to xD ale ekscytacja tym u co poniektórych jest dużo bardziej groźna. To tak samo jakby baitowac się za 8 mile. Jedyna różnica
zawsze były subkultury, kiedyś to byli skinie, metale, dresiarze itd teraz po prostu na innym polu ludzie się gromadzą w grupki. Byle tylko reszta ich traktowała właśnie tak i nie zabijała ludzi ładując im jakąś ciężką chemię tylko po prostu dać się wyszaleć i potem przyjdzie moment gdzie młody sprzeda skórzaną kurtkę iron maiden i zetnie włosy i regularnym gościem.
@stan-tookie-1: ja bym dodał do tego że kiedyś te grupki
#alternatywnyswiat #ch3j
źródło: 9bi3th
Pobierz@Mr_3nKi_: a ja współczuję takim "debilą"
@Mr_3nKi_: atencja, jak się wyróżnić nie różniąc się niczym
@Doktor_Proton: No tak mi się wydaje. Za 10 lat nikt już nie będzie o tym pamiętał
"Sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba."
@Mr_3nKi_: jak pytasz serio, to chwilowa moda,subkultura. Ci którzy zrobią na tym hajs będą iść w to dalej,a reszta szybko wyrośnie. Można się pozabijać, bo to xD ale ekscytacja tym u co poniektórych jest dużo bardziej groźna.
To tak samo jakby baitowac się za 8 mile. Jedyna różnica
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale też współczuję.
źródło: stop-sign-stop-making-stupid-people-famous-sticker
Pobierz@stan-tookie-1: ja bym dodał do tego że kiedyś te grupki