Wpis z mikrobloga

#tibia Najlepsza tibia to 8.4 w 2008r przełom 2009 najlepiej mi się grało.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Fleks najlepsza to 7.81 ewentualnie 7.92 wtedy wyszedł wielki update graficzny dający takie elementy otoczenia jak kamyczki na ziemi czy kępki trawy
  • Odpowiedz
@Fleks: Ogólnie wtedy był dla mnie najlepszy balans profesji. Druid już nie był tylko UH makerem. Knight nie expił runami co było normlane na wyższym poziomie w Tibi 7+. Dla mnie RL Tibia skończyła się po letniej aktualizacji 2009 jak dodali, ze 20 osób dostaje fraga za 1 osobę. Pół gildii po jednej większej akcji już miało RS. Kumpel walczył wtedy na Galanie i nie wiedzieli jak ugryźć temat to
  • Odpowiedz
Pamiętam swoje pierwsze POI, czyszczenie tego godzinami. A po długim czasie prowadzenie serwisu samemu. A już w ogóle później robienie go w 2 osoby.
  • Odpowiedz
@vanzs: pierwsza POI zrobili na Harmoni i wtedy też tam grałem. Po test serverze z grubsza było wiadomo o co chodzi, a i tak je robili ponad 12h. Jakoś tuż przed świętami to było i pamiętam, że beka była, że nikt nie przygotowuje się do świąt, bo wszyscy na POI :D Albo Boil na Arcani, który się cieszył, że wszyscy idą na sylwestra to on będzie miał wolne Frosty na
  • Odpowiedz