Zdziwię cię, ale na tinderze siedzą dokładnie te same osoby które mijasz na ulicy i z którymi gadasz na wykopie ʕ•ᴥ•ʔ
@Bocianek2750: Nieprawda, ja np. nigdy nie miałam tindera. Wszystkie kobiety, które są na tinderze, możesz spotkać na ulicy, ale nie wszystkie kobiety, które spotkasz na ulicy, są na tinderze.
@Bocianek2750: Nie szukam. Raz, dawno temu, miałam konto na sympatii, a potem już nie wiedziałam, gdzie szukać. To też zresztą jest jeden z powodów, dla których wolę być sama, szukanie faceta kosztuje zbyt wiele nerwów, kombinowania i rozczarowań. Jako że to jest wykop, to wolę dodać, że nie, nigdy nie startowałam do chadów, wiem, jak wyglądam i jaka jestem xD
@Snowflake11 mam prawie wszystkie @OnaJestRuda siłownia dwa, trzy razy w tygodniu, żeby się poruszać, w lecie weekendowo rower, myślę że styka @Aniallica ale to nie są wymagania dla życiowej partnerki
Zdziwię cię, ale na tinderze siedzą dokładnie te same osoby które mijasz na ulicy i z którymi gadasz na wykopie ʕ•ᴥ•ʔ
@Bocianek2750: Nieprawda, ja np. nigdy nie miałam tindera. Wszystkie kobiety, które są na tinderze, możesz spotkać na ulicy, ale nie wszystkie kobiety, które spotkasz na ulicy, są na tinderze.
@OnaJestRuda siłownia dwa, trzy razy w tygodniu, żeby się poruszać, w lecie weekendowo rower, myślę że styka
@Aniallica ale to nie są wymagania dla życiowej partnerki