@mirko_anonim: nie jesteś w tym sam - to jest paradoks samotności tj. na tej samej zasadzie żeby robić pieniądze musisz mieć pieniądze tak samo żeby mieć (nowych znajomych) musisz mieć już jakichś znajomych
tacy ludzie przeciętni ale jednak dobrze uspołecznieni chodzą sobie raz na jakiś czas na domówkę, albo jakiś event typu nwm morsowanie, czy wspólne bieganie i tak poznają kolejne osoby
to może faktycznie trzeba szukać baby z dzieckiem?
bo cenie się bardziej romantyczne związki
@mirko_anonim: i myślisz że znajdziesz taki z babką która chce chodzącego portfela dla siebie i brajanka? Poza tym ZAWSZE!!! dostajesz w pakiecie jej byłego. Będziesz z nim porównywany, w przypadkach ekstremalnych zdradzany.
dynamiczny-marzyciel-71: @Dietetyq w takim razie co robić kolego? Przecież mój mózg nigdy nie zaakceptuje faktu że nigdy nikogo nie poznam i nadal mam wizje że może jednak gdzieś jest ta jedyna akurat która by mi pasowała. Ta nadzieja "trzyma mnie przy życiu" i niby mam milion przypadków blackpilla na własnej skórze to przecież gdybym na serio przyjął to do wiadomości że nie ma dla mnie ratunku to chyba bym się
@mirko_anonim: jeśli posiadanie kobiety jest Twoim priorytetem to nie wchodź na wykop bo tu za dużo negatywności, idź w siłownie i zarabianie kasy po maxie
nawet jak w trakcie procesu budowania sylwetki i zarabiania większej ilości kasy nie znajdziesz zainteresowanej samotnej matki, to za 5 lat będziesz w innym miejscu życiowo i z pewnością samopoczucie będzie na lepszym poziomie
@mirko_anonim: znajdź sobie kobietę na swoim poziomie atrakcyjności jak ci przeciętniacy których mijasz na ulicy w adekwatnym wieku do twojego. Druga opcja to poprawa sytuacji materialnej i wtedy znajdzie się na pewno jakaś utrzymanka która będzie kochała nie ciebie tylko to co masz w portfelu. Taka kurtyzana na wynajem długoterminowy. Co kto lubi.
tacy ludzie przeciętni ale jednak dobrze uspołecznieni chodzą sobie raz na jakiś czas na domówkę, albo jakiś event typu nwm morsowanie, czy wspólne bieganie i tak poznają kolejne osoby
oczywiście na te "eventy" idą w gronie 3/4 osób i
@mirko_anonim: i myślisz że znajdziesz taki z babką która chce chodzącego portfela dla siebie i brajanka?
Poza tym ZAWSZE!!! dostajesz w pakiecie jej byłego. Będziesz z nim porównywany, w przypadkach ekstremalnych zdradzany.
@mirko_anonim: jeśli posiadanie kobiety jest Twoim priorytetem to nie wchodź na wykop bo tu za dużo negatywności, idź w siłownie i zarabianie kasy po maxie
nawet jak w trakcie procesu budowania sylwetki i zarabiania większej ilości kasy nie znajdziesz zainteresowanej samotnej matki, to za 5 lat będziesz w innym miejscu życiowo i z pewnością samopoczucie będzie na lepszym poziomie