Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: odpowiedź jest prosta. Większość tych par się poznała przez znajomych z czasów licealnych ewentualnie studenckich. To nie tyle co ludzie wypadają z kręgu matrymonialnego a np bardziej z tego względu że znajomi znajdują swoje połówki żenią się mają dzieci a ty jesteś sam. Np jesteś przeciętny, miałeś jakaś kobietę dzięki znajomym, w między czasie oni założyli rodziny a ty zamiast ową rodzinę założyć to się ze swoją różowa pokłóciłes
  • Odpowiedz
Wychodząc często "do ludzi" widzisz na prawdę przeciętnych gości

@mirko_anonim: tak działa rozkład naturalny - większość osób plasuje się w pobliżu średniej. Oznacza to, że mają oni cechy, które nie odbiegają znacząco od tego, co uznajemy za „przeciętne”. Mniejszość populacji znajduje się na krańcach rozkładu, czyli w tzw. „ogonach” krzywej. To są osoby, które mają cechy znacznie powyżej lub poniżej przeciętnej.
  • Odpowiedz
@Kreskowka: etam, ja czasami widzę gości bez zębów, grubych, patyczaków, niskich albo z odstającymi uszami z przeciętnymi laskami i nie wiem z czego to wynika. Więc optowałbym za przegapionymi szansami. Dla przeciętnych gości okienko ucieka bardzo szybko. Tamci, nie wiem jakim cudem, się załapali. Nie wiem czym nadrobili swój wygląd mocno poniżej średniej.
  • Odpowiedz
a ty non stop tylko instalujesz i usuwasz #tinder

nie ma gdzie indziej szukać poza tinderem

@mirko_anonim: jeżeli dałeś sobie zaprogramować że ta apka służy do *czegokolwiek* innego niż nabijania portfeli finkom i singerom to zasługujesz na wszystko co cię spotyka.

A, i pamiętaj żeby kupić dobre,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
subtelny-mireczek-2: @Runaway28 w sumie zgadzam się bo jakieś 99% moich znajomych to osoby w związkach gdzie poznali się głównie za czasów licealnych/studenckich lub innych socjalnych okolicznościach ale jak byli młodzi. Co ciekawe ci ładni są singlami o dziwo chociaż ma to sens bo tacy nie szukają stabilizacji raczej

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
subtelny-mireczek-2: @Tetsuya właśnie napisałem komentarz wyżej, że ci ładni są z reguły singlami bo nie szukają stabilności a ci mniej ładni może dlatego właśnie są w związkach bo wiedzą że nie będą mieli życia jak na insta i stąd tyle przeciętniaków w związkach? :P

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: człowieku, wczoraj przyjaciółka laski z którą się spotkałem wysłała do jakiejś innej przyjaciółki mojej zdjęcie bo jestem podobny do jej chłopaka xD i ten chłop ma jakąś fajną łaskę a ja co, to jest dopiero dobijające xD
  • Odpowiedz
SKĄD ONI DO CHOLERY WZIĘLI TE LASKI?!

@mirko_anonim: Kwestia szczęścia. Jak masz farta to trafisz laskę w kilka dni i będziesz mówił jaki tinder jest zajebisty. Jak masz pecha to będziesz siedział latami i narzekał.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Kilka kwestii:
1. Niektórym chłopom wydaje się że są przeciętni (albo nawet powyżej) a tak naprawdę wyglądają kiepsko. Mi się też kiedyś wydawało że w sumie wyglądam ok a mam poważne defekty których nie dostrzegałem......po prostu wydawało mi się że to jest nieistotne.
2. Demografia jest niekorzystna - brakuje młodych kobiet. Jako przeciętniak zawsze będziesz miał po górkę
3. Zwykły Mirek którego mijasz na ulicy ma partnerkę ale czy
  • Odpowiedz
@Runaway28: Nic lepszego w tym temacie nie można napisać, jest to chyba najważniejsza rada jaką mogę dać wszystkim chłopakom w szkole średniej/na studiach - nie czekać z tematem związków, bo ten pociąg naprawdę spieprza z peronu bardzo szybko. Spójrzmy prawdzie w oczy, kobieta w wieku plus minus 30 lat, bezdzietna, stabilna emocjonalnie, bez jakichś chorych akcji w przeszłości, to widok równie częsty co ostatnimi laty śnieg w Polsce na Boże
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: żyć normalnie i liczyć że życie coś przyniesie. Tu mie ma gotowej recepty bo to nie apteka.

Na tinderze przesiaduje pewien konkretny typ bab i na dziewczyny/żony to się one nie nadają.
To tak jak z dobrymi samochodami używanymi - albo w ogóle nie trafiają na otwarty rynek, albo jeżeli trafią to w dzień-dwa znikają. Tinder w tej analogii to handlarz-komisiarz co to niemiec płakał jak sprzedawał.

Co jest
  • Odpowiedz