Aktywne Wpisy

Moseva +86
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +24
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

@mirko_anonim: tak działa rozkład naturalny - większość osób plasuje się w pobliżu średniej. Oznacza to, że mają oni cechy, które nie odbiegają znacząco od tego, co uznajemy za „przeciętne”. Mniejszość populacji znajduje się na krańcach rozkładu, czyli w tzw. „ogonach” krzywej. To są osoby, które mają cechy znacznie powyżej lub poniżej przeciętnej.
@mirko_anonim: jeżeli dałeś sobie zaprogramować że ta apka służy do *czegokolwiek* innego niż nabijania portfeli finkom i singerom to zasługujesz na wszystko co cię spotyka.
A, i pamiętaj żeby kupić dobre,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jeśli to Cie pocieszy to gdyby Ci przeciętniacy po 30tce się rozstali to też by się obudzili z ręką w nocniku
Szacunek ludzi ulicy.
@mirko_anonim: Kwestia szczęścia. Jak masz farta to trafisz laskę w kilka dni i będziesz mówił jaki tinder jest zajebisty. Jak masz pecha to będziesz siedział latami i narzekał.
Kilka kwestii:
1. Niektórym chłopom wydaje się że są przeciętni (albo nawet powyżej) a tak naprawdę wyglądają kiepsko. Mi się też kiedyś wydawało że w sumie wyglądam ok a mam poważne defekty których nie dostrzegałem......po prostu wydawało mi się że to jest nieistotne.
2. Demografia jest niekorzystna - brakuje młodych kobiet. Jako przeciętniak zawsze będziesz miał po górkę
3. Zwykły Mirek którego mijasz na ulicy ma partnerkę ale czy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Na tinderze przesiaduje pewien konkretny typ bab i na dziewczyny/żony to się one nie nadają.
To tak jak z dobrymi samochodami używanymi - albo w ogóle nie trafiają na otwarty rynek, albo jeżeli trafią to w dzień-dwa znikają. Tinder w tej analogii to handlarz-komisiarz co to niemiec płakał jak sprzedawał.
Co jest