Wpis z mikrobloga

• 3
@okonek812 bałem się że może trzeba było negocjować z Putinem ale skoro piszesz że należało siąść do negocjacji z Putinem to już jestem spokojny, że nikt z nim niczego nie negocjował
  • Odpowiedz
@Stabilizator: Za niedługo to wszystko padnie a wtedy każdy otworzy oczy że mogli usiąść do stołu negocjacyjnego z Putinem

@okonek812: Weźmy już od razu oddajmy całą Europę pod władzę Putina, po co sie ograniczać.
  • Odpowiedz
że mogli usiąść do stołu negocjacyjnego z Putinem

@okonek812: żeby potem, znowu grożąc atomem, wziął sobie np. Estonię? A potem np. Polskę? Z terrorystami się nie negocjuje, nie znasz tego?
  • Odpowiedz
@Turin89: Ale tu jest temat o ukrainie nie o europie

@okonek812: no, bo wy na pewno zmienicie narracje i w przypadku, gdy Putin najedzie Polske/Łotwę/Litwę/Słowacje czy inny europejski kraj to nie będziecie się trząść tak jak teraz.
Nie moi drodzy, Ukraina jest jak pryzmat, który odzwierciedla to, jaka będzie wasza gadka, gdy Rosja najedzie kolejne kraje.
  • Odpowiedz
@Turin89: Ale ja nie jestem żadnym Rosjaninem tylko Polakiem o czym ty wgl mówisz ukraina już dawno powinna oddać te wschodnie tereny Rosji bo było to ich

@okonek812: Dlaczego Ukraina piszesz mała literą, a Rosja dużą? Literówka, czy celowe działanie mające na celu umniejszyć bohaterskiemu narodowi ukraińskiemu dzielnie stawiającemu czoła najbardziej bandyckiemu państwu świata jakim jest Wielka - hehe - Rosja?
  • Odpowiedz