Aktywne Wpisy

simpiara +278
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Bo wszystkie te wypierdziane złomy jeżdżą teraz w bloku wschodnim. Jak z daleka widzisz samochód który dymi to na 99% jakiś Rumun, Polak albo Bułgar XD
A co do teorii spiskowej, że to tylko po to żeby pozbyć się z ulic biedaków to jak wprowadzano w
Jak ludzie się dają nabierać, to jest poezja.
@Notes: o ile spadła ilość zanieczyszczeń w powietrzu?
@markhausen: W czasie pisowskiej "pandemii", gdy był nielegalny zakaz przemieszczania i samochody nie jeździły, okazało się, że jakość powietrza nie zmieniła się.
Ale nie ma się co dziwić. Różnica jest odczuwalna „na gole oko”
Myślę że w Polsce problemem większym niż emisją spalin samochodów jest to, że pali się w piecach węglem.
W Niemczech się z tym nie spotkałem. Większość domów ma ogrzewanie gazowe albo centralne z miasta.
https://www.diw.de/de/diw_01.c.927097.de/publikationen/wochenberichte/2024_47_2/umweltzonen_in_deutschland__emissionsbegrenzungen_verbessern_bildung_und_psychische_gesundheit.html
@Notes: plusik za poprawną pisownię.
źródło: jkebpis
Pobierz