Wpis z mikrobloga

Witam. W pracy użyłem swojego prywatnego maila do założenia konta Windows na komputerze bo nie miałem jeszcze firmowego. Złożyłem wypowiedzenie i do końca czasu wypowiedzenia jestem na stresowym ale pod koniec wyjeżdżam już z UK. Czy muszę pracodawcy podać hasło? Nie ukrywam że nie zdążyłem posprzątać komputera przed odejściem z pracy i wolałbym być bardzo ostrożny a już drugiego dnia chorobowego zostałem poinformowany że mój fob został dezaktywowany.

#uk #anglia #praca #prawo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SergioMinetti: wyloguj sie z kazego urzadzenia, zmien haslo, zablokuj numery telefonu, usun to konto email. Od jutra nazywasz sie Vasilju FcBarcelona Dos Santos. Pracujesz na myjni przy lotnisku. Powodzenia w nowym zyciu
  • Odpowiedz
Ja prdlę, tak traktowano (straszono) migrantów 20 temu - gdy zjechało kilkaset tysięcy Polaków bez języka, bez świadomości swoich praw, bo przecież codziennie słyszeli "mam 100 chętnych na twoje miejsce..."

Pisze do mnie co najmniej raz dziennie

@SergioMinetti: to im
  • Odpowiedz
@Marcin-kski: Problem w tym że On wie o tym że ja planuję opuścić Anglię w czasie trwania zwolnienia lekarskiego, o co może mnie p----------ć. Pierwotnie chciałem się z Nim dogadać, ale zaczynał manipulować datami i urlopem oraz stawiać mi coraz większe wymagania w pracy i dokładać obowiązków. Koniec końców, poszedłem na chorobowe. W-------y jest, bo zaprosił inwestorów a ja nie przyszedłem i został sam bo drugiego gościa też nie było.
  • Odpowiedz