Aktywne Wpisy

yourgrandma +38
#wykopoweprzeboje
Głosujemy na następną kategorię.
Głosujemy na następną kategorię.
Na co chcesz głosować w następnych #wykopoweprzeboje?
- anime openings 20.3% (408)
- disco polo 10.3% (207)
- muzyka ryjąca banię 16.6% (334)
- najgorsze piosenki 10.8% (217)
- pieśni i marsze wojskowe 8.7% (176)
- piosenki afrykańskie 8.5% (172)
- piosenki polskich wykonawców, ale w innym języku 7.3% (147)
- piosenki po włosku 6.2% (125)
- polski hip hop 11.3% (228)

Dzień dobry, cześć!
Dziś nieco z przymróżeniem oka
Można iść na łatwiznę i wręczyć wybrance serca kuchenną łopatkę ale można też bardziej standardowo i klasycznie, wręczyć pierścionek. Unikatowy i jakościowo lepszy niż oferowany w przeróżnych sieciówkach... A już za kilka chwil takie cacko u mnie można będzie wyszarpać bowiem jiż w najbliższy wtorek w godzinach w którch zazwyczaj niektórzy spożywają drugie śniadanie wrzucę na #rozdajo coś co może przyprawić noejedną kobietę o
Dziś nieco z przymróżeniem oka
Można iść na łatwiznę i wręczyć wybrance serca kuchenną łopatkę ale można też bardziej standardowo i klasycznie, wręczyć pierścionek. Unikatowy i jakościowo lepszy niż oferowany w przeróżnych sieciówkach... A już za kilka chwil takie cacko u mnie można będzie wyszarpać bowiem jiż w najbliższy wtorek w godzinach w którch zazwyczaj niektórzy spożywają drugie śniadanie wrzucę na #rozdajo coś co może przyprawić noejedną kobietę o
źródło: temp_file7256098719263979794
Pobierz

Na serwery wjechał Update 1, a razem z nim:
- legendarna dzida,
- kontynuacja historii,
- nowy 10-osobowy rajd i 50-osobowe Convergence,
- odświeżenie Wizard Vault,
- nowe Relicki,
- dekoracje i inne pierdoły.
Poza tym dropy na tłiczu do niedzieli.
Zapraszam! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.guildwars2.com/en/news/live-now-godspawn-first-major-update-for-guild-wars-2-janthir-wilds/
źródło: 74623enUS-gw2-ex5-jw-studio-update-launch-590x662
PobierzTrochę kusi mnie by sobie popykać i pofarmic achievementy ale zatrzymałem się na finale icebrood saga i teraz już 3 dodatki do kupienia (・へ・)
No to straszny złodziej czasu...
Ja właśnie kończę wycieczkę w Elite Dangerous i myślę wrócić go GW2 na jakiś czas.
To muszę przejrzeć jak wygląda meta i które specki mi będą potrzebne.
Jak jest z WvW? Mieli coś poprawiać i ożywić ten tryb.
No ale ja to jestem jednym z tych co mają swój (open) world i swoje kredki ( ͡~ ͜ʖ ͡°) mety nigdy nie goniłem.
Hmm akurat bieganie w zergu mnie nudził zwykle i myślałem bardziej o roamingu 1v1 albo w jakiejś małej grupce. Z tego powodu też raczej trzymałem się open worlda i farmienia achievementów. Próbowałem też ogarnąć legendary trinkets i armor ale ilośc wymaganej farmy mnie przytłoczyła.