@3Djdjfjw482 Zero. Raz myślałem, że dostałem kiłę w prezencie od jednej, brzydkiej divy, bo miałem wszystkie objawy, 3 tygodnie po wizycie miałem wysypkę na udach i gulajlęna gnoju, ale robiłem 2 testy w aptece i jeden z laboratorium i wynik na każdym był negatywny.
@heheszek1602: to nie pierwsze konto tego gadadka na wykopie. Poznaje wpisy :) kiedyś operował pod nickiem wyjatkowy_szmaciarz Posty zawsze trzymają poziom i można się dobrze i za darmo pośmiać. @Horrorystyczny_Demon_Pagona Pozdro z fartem warjacie
@Horrorystyczny_Demon_Pagona Co za k---a odpad społeczny potrafi napisać " moootzno" jakim k---a trzeba być niedojebem mózgowym żebym w ogóle pomyśleć, że tak można napisać?
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Dzięki Mirku za premium content, mała uwaga, wciskaj częściej enter i rób akapity, bo przy takiej ścianie tekstu, to w oczach się p------i XD
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: wygląda na bardzo pozytywne doświadczenie. Minęło 9 lat, czy udało ci się wyjść z przegrywu? Wygląda na to że pobzikałeś, wyszedłeś zadowolony, powtórka nie za pieniądze z jakąś zwykła panną w zasięgu ręki, bo doświadczenie jest. Czy dalej czujesz się przegrywem
@Horrorystyczny_Demon_Pagona piękna historia wzruszyłem sie w sumie. No ale taka prawda z takim sprzętem to twoja partnerka byłaby zadowolona. Pozdrawiam.
@Horrorystyczny_Demon_Pagona z czego wynika, że w wieku 32 lat piszesz jak 15-latek albo osoba upośledzona? To styl, czy jedna z przyczyn że ruchasz tylko za pieniądze?
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Heh, mój stary dalszy znajomy, butloszczoch międzynarodowy, wtedy lvl ok 30, bardzo średniej urody wikinga i raczej wycofany społecznie był ( lata temu się wyniósł za granicę i nie wiadomo co z nim) raz w miesiącu jak wracał z trasy umawiał się w burdlu na całą noc z jedną i tą samą divą. Zarabiał już wtedy nieźle ok 6k na rękę, były to okolice 2010r. więc 1k miał
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: xD
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: XDDDD
@3Djdjfjw482 Zero. Raz myślałem, że dostałem kiłę w prezencie od jednej, brzydkiej divy, bo miałem wszystkie objawy, 3 tygodnie po wizycie miałem wysypkę na udach i gulajlęna gnoju, ale robiłem 2 testy w aptece i jeden z laboratorium i wynik na każdym był negatywny.
@Heekate KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE PENETRUJE
Posty zawsze trzymają poziom i można się dobrze i za darmo pośmiać.
@Horrorystyczny_Demon_Pagona Pozdro z fartem warjacie
Ale good 4 u
Może się kiedyś zdecyduję ale to na 25 lvl up
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: to przepis na pękającą gumę, tak się nie robi ;-)
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Heh, mój stary dalszy znajomy, butloszczoch międzynarodowy, wtedy lvl ok 30, bardzo średniej urody wikinga i raczej wycofany społecznie był ( lata temu się wyniósł za granicę i nie wiadomo co z nim) raz w miesiącu jak wracał z trasy umawiał się w burdlu na całą noc z jedną i tą samą divą. Zarabiał już wtedy nieźle ok 6k na rękę, były to okolice 2010r. więc 1k miał