Aktywne Wpisy

realizta +1049
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ana77 +76
Boże jaka ja jestem w-------a. Niestety pozwoliłam zamieszkać siostrzenicy która jest w LO w chacie, bo w domu nie miała wesoło, poza tym super fajna dziewczyna. Od razu zastrzegłam, że wole by nie zapraszała do moejego skromnego mieszkania nikogo.
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
#pracbaza #corposwiat #januszex
źródło: 1000060406
Pobierz- Panie Heńku, ile płytek ułożył pan dzisiaj w mojej łazience?
- Jedną bo cały czas się uczę
@kinlej: to jakaś ofensywa janusza czy pracowników z tego kołchozu? xD
źródło: nosacz-janusz1
Pobierz@nairoht: Zakładam, że nie byłoby sprawy gdyby pracodawca w normalny sposób podziękował za współpracę osobie która się nie nadaje. Tylko tutaj widać że on po prostu traktuje pracowników jak śmieci a siebie jak boga.
@kinlej: Panie, ja się zajmuje elektryką
@nairoht: Pamiętam tą inbę. Ogólnie ona na rozmowie mówiła, że tego programu nie zna, ale usłyszała, że to nie problem. A pracodawca potem się ujawnił (albo go ludzie wystalkowali, nie pamiętam) i tego nie zaprzeczył.