Wpis z mikrobloga

@matluck: Jak na amazonie wyszla ekranizacja fallouta (a tak to ladnie rozegrali ze dali wszystkie odcinki od razu) to wolne w robocie byloby jaknajbardziej dobrym rozwiazaniem. Pierwszy odcinek ogarnalem w robocie. Reszte po (i na drugio dizen do roboty :P)
  • Odpowiedz
@matluck jak wychodziło GTA V na PC to wziąłem tydzień urlopu, a co oni zrobili?

Przełożyli premierę XDDDDD Jak już miałem grę w łapach to dwa dni urlopu na żądanie brałem XD
  • Odpowiedz
@gorzki99: Nie wiem czemu takie spusty nad tym serialem. Ja wiem, że często ekranizacje gier to kompletne gówna i abominacje więc nawet średniak się wybija ale w zalewie dobrych seriali ten fallout to obejrzałem i zaraz zapomniałem o nim xd
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: Nie twierdze ze to byla jakas mega produkcja.

Po prostu chodzi o to ze ogladajac szukalem nawiazan do gry. I znajdowalem :D
Ktos kto nie gral zupelnie inaczej bedzie ogladal.

Ja w summie zazwyczaj tak mam ze seriale lubie ogladac w calosci. Dlatego nigdy nie ogladam "na biezaco" tylko czekam az wyjda wszystkie odcinki i potem maraton. A ze wypuscili fallouta calego od razu to milo z ich strony
  • Odpowiedz
Ja też wolę na raz a najlepiej wszystkie sezony xd Bo tak to za rok jak wychodzi następny to już nie pamiętam ocb.

@GodEmperorWasRight: Nie no. Ja to czekam na caly sezon. Wszystkie na raz moglyby czasem byc problematyczne do ogladniecia :)
  • Odpowiedz