Aktywne Wpisy

uncle_freddie +451
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +294
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#napierala #zychowicz
źródło: obraz_2024-11-20_204011087
PobierzCo nie zmienia faktu że trzeba się przygotować na jej nadejście, dobrze że tym razem po stronie zachodu
Po czym wnosisz? I które miejsca? W Afryce się strzelają. Na Morzu Południowochińskim masz regularne incydenty. Jeśli mówimy o naszym regionie. Na Ukrainie rozgrywka trwa już ładne parę lat. Finlandia przeżywała wędrówki ludów od dwóch lat. Michaś, sądzę że jako chopy w średnim wieku to patrząc na komunikaty
@MilyMichas: Zrobiły więcej. Finlandia, wiem etnicznie to nie Skandynawia, zamknęła granicę i buduje mur. Szwecja zresztą z nimi w rok weszły do NATO? Ta sama Szwecja, która w czasie IIWŚ była neutralna. Mnie obawia jedna rzecz. Jeszcze kilka lat temu powszechny
To sprawdź kto wypowiada się wyżej. To nie Wolski, który dwa lata temu wyliczył, że ruskie nie będą już mieć czym strzelać. Zresztą ten sam, który ostatnio liczył liczbę samolotów w NATO, do której pijesz. To już nie: Kurczak z Wrocławia, Księgowy z Częstochowy, dr