Aktywne Wpisy

Moseva +49
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

wfyokyga +168
Jestem top mikroblogerem i jaka przewaga nad drugim miejscem. Krul i władca mirko, mówiąc skromnie bo jestem wybitnie skromnym człowiekiem.
źródło: temp_file3283309792774744229
Pobierz

Otóż tytanom marketingu z Murapolu chciałbym przypomnieć, że obecnie "inwestycyjnie" kupują tylko ludzie z co najmniej umiarkowanym stopniem niepełnosprawności, bo zysk z lokaty jest lepszy, a ceny mieszkań przestały rosnąć.
Innymi słowy, ludzie teraz kupują mieszkania aby w nich mieszkać i takie trzeba mieć w ofercie.
Szokujące, wiem.
#nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
@szklarskaporeba: To gdzie mieszka pozostałe 87%, pewnie w lasach i parkach narodowych, tworząc stamtąd ten "potencjał".
@mickpl: a to w Polsce są jakieś inne?
W tych 2,3 mln są mieszkania kupione pod najem; kupione żeby stały i czekały aż dziecko pójdzie na studia; mieszkania młodych osób, które tam mieszkają, ale jeszcze nie spłaciły kredytu; dziesiąte mieszkanie polityka; tymczasowo kupione mieszkanie flippera.
Szok, że prawie każdy kupił co najmniej jedno swoje zamiast czekać aż