Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pękłem dzisiaj. Za dużo tego było. Jedna pierdoła przelała czare goryczy. Ogólnie córka zaczęła szkołe do której musi chodzić (żłobek się skończył). Zbiegło się to w czasie kiedy się przeprowadziliśmy na nowe większe mieszkanie. Przez 2 miesiące musiałem wozić dziecko Uberem do starej szkoły i wracać pociągiem/ jechać po córkę pociągiem i wracać pociągiem z dzieckiem i gratami (jedna trasa to 3 przesiadki). Traciłem na to 4 godziny dziennie jednocześnie próbując pracować. Musiałem zamienić prawo jazdy z Polskiego na zagraniczne, cała prodedura zamiast 2 tygodni trwała 5 miesięcy! i dziesiątki telefonów. Zmieniliśmy szkołę na taką która jest bliżej ale bez auta to wciąż 2 godziny dziennie, córka zmęczona, ostatni tydzień przechorowała, mam duże zaległości w pracy. Dzisiaj chciałem przetestować że może autobusem będzie lepiej. Złamany k---s mi nie otworzył drzwi na przystanku jak chciałem wysiąść z dzieckiem mimo że uprzejmie wołałem 3 razy. Z------m go, zwyzywałem, z-------m ręką w kabine i musiałem dymać z buta całą drogę klnąc pod nosem... super przykład dla dziecka. Nienawidzę tego miasta. Nienawidzę ludzi. Nie mam z nikąd pomocy. Czuje że jak nie wypuszczę gdzieś pary to rozwali mi baniak. #rodzicielstwo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@mirko_anonim dobrze że to piszesz. Na placu boju jesteśmy sami i do ku.. nędzy często gęsto nikt tego nie rozumie. Bądź tu opanowany... Rady można sobie wsadzić. Trzymaj się Mirex.
  • Odpowiedz