Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirunie, mam do was pytanie

Pisze aktualnie z różową, z którą pisałem już lata temu, gdzie się spotykaliśmy.
Kontakt się wtedy urwał i wrócił niedawno

Problem jest taki, że ona odpisuje raz dziennie albo rzadziej.
Pisaliśmy już i wyszło, że obu nam brakowało siebie, że fajnie będzie razem znów gdzieś wyjść (pisane wprost a nie jakimiś zagadkami)

No i pytanie, taki styl waszego odpowiadania to olewanie kogoś?
Bo sam nie wyobrażam sobie nie odpisać komuś kogo lubię przez cały dzień

#pytanie #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

Co zrobić

• Olej karyne Miras 80.6% (54)
  • Działaj dalej 19.4% (13)

Oddanych głosów: 67

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

może ma życie

@kabotyno: z doświadczenia wiem, że jak kobieta cię chce to odpisze od razu, nie ważne czy jest w pracy czy jedzie 140km/h po autostradzie. Przepłynie cztery rzeki i wejdzie na kasprowy wierch żeby tylko ci odpisać

Jak ktoś mi nie odpisuje w sensownym czasie, zwyczajnie sobie odpuszczam i znajduje kogoś dla kogo jestem priorytetem. I to działa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie słuchaj p---------a @kabotyno bo współcześnie ludzie są przyspawani do smartfonów. Podejrzewam, że większość z nich nie wyłącza Internetu, więc niemożliwe by nie zobaczyli powiadomień. Po prostu nie jesteś na liście priorytetów.
Życiowa prawda jest taka, że jeśli podobasz się kobiecie, to przepłynie dla Ciebie Wisłę wpław bijąc rekord Phelpsa, a potem trzaśnie życiówkę w biegu na 5km, byle się z Tobą spotkać. Jeśli ktoś chce, to znajdzie
  • Odpowiedz