Aktywne Wpisy

mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·

Skanska realizuje nowe osiedle mieszkaniowe w Krakowie! 🏙️
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje
źródło: c3e91753ce9c3aa44e6fe66a4c8bd3e0f54633d4
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/78013807/wpis
https://wykop.pl/wpis/78918077/wpis
Jutro wracamy do Polski. Naiwnie przed wyjazdem liczyłem, że może uda mi się choć trochę zbliżyć do niej, ale zostałem brutalnie sprowadzony na ziemię.
Gdy tylko próbowałem inicjować jakiś bardziej bezpośredni kontakt , ona traktowała mnie jak powietrze. Nawet w tańcu ( wieczorem mieliśmy imprezę taneczna ) czułem, że tanczy ze mną z grzeczności - a nie jestem jakimś drewniakiem w tańcu. Unikała patrzenia mi w oczy - chyba wcześniej w którymś momencie musiała wyczuc moja desperacje i po ptakach.
Ten jej facet to jakiś nadziany Oskar , nie mam szajs z nim wygrać. Żałuję, bo to to taki typ kobiety, której szukam. Ma wady jak każdy, ale nie dyskwalikujace.
Poraz kolejny zawiedziona nadzieja i rozczarowanie - w zasadzie pownieniem się przyzwyczaić, ale dalej boli. Wrócę jutro wieczorem do pustego mieszkania i kto będzie czekał? Cisza, pustka i ciemnosc.
Niedługo jeszcze wigilia firmowa, straciłem całkowicie ochotę tam iść. Ona jak zawsze będzie odstawiona jak milion dolarów, a ja nie będę mógł się powstrzymać by na nia nie zerkać. I znowu katusze i zszargane nerwy, nie już nie chce sobie tego robić....( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegrywpo30tce #samotnosc #podrywajzwykopem
Kiedyś by mi to nawet przez myśl nie przeszło....
Zawsze byłem taki niby szlachenty i uczciwy - i przez to myślę że mi uciekło sporo szans. Ale samotność weryfikuje poglądy.
@bulbulator90: ty to jakiś oski jesteś