Aktywne Wpisy

Daleth2202 +3
ZrΓ³bmy takΔ
zabawΔ. JeΕli w pamiΔci utkwiΕ ci tekst z reklamy sprzed wielu lat, napisz go w komentarzu. JeΕli widzisz tekst ktΓ³ry pamiΔtasz, zaplusuj. Jeden tekst = jeden komentarz. Zaczynam
DΕuΕΌsze ΕΌycie kaΕΌdej pralki to Calgon
maliczek +54
CzeΕΔ, wczoraj @Noct napisaΕ do mnie z pytaniem jak idzie prowadzenie knajpy, ktΓ³rΔ
otworzyΕem w czerwcu ubiegΕego roku na #krakow #kazimierz, wiΔc przygotowaΕem krΓ³tki update.
OtΓ³ΕΌ nie zbankrutowaΕem (jeszcze) i nawet caΕkiem nieΕΊle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie byΕ na minusie, choΔ wiΔkszoΕΔ "zysku" byΕa raczej symboliczna i szΕa na inwestycje: nowe butelki na barze (mam doΕΔ obszerny wybΓ³r dobrej jakoΕci alkoholi), upgrade wystroju, lustra,
OtΓ³ΕΌ nie zbankrutowaΕem (jeszcze) i nawet caΕkiem nieΕΊle idzie. Od otwarcia lokal ani razu nie byΕ na minusie, choΔ wiΔkszoΕΔ "zysku" byΕa raczej symboliczna i szΕa na inwestycje: nowe butelki na barze (mam doΕΔ obszerny wybΓ³r dobrej jakoΕci alkoholi), upgrade wystroju, lustra,

Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkaΕ o zrΓ³ΕΌnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usΕugowych w kilkunastopiΔtrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. SzczegΓ³Εy tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje
ΕΊrΓ³dΕo: c3e91753ce9c3aa44e6fe66a4c8bd3e0f54633d4
PobierzKomentarz usuniΔty przez autora
@PedzacaGuma: Tutaj:
ΕΊrΓ³dΕo: 1000048687
Pobierz1. Nie ma(chyba, ΕΌe coΕ sie zburzy i zapΕaci urzΔdnikom ΕapΓ³wkΔ)
2. 0 (chyba, ΕΌe podziemne jak sobie kupisz za 150k)
@Nieugiety: no wΕaΕnie choΔby po to. JeΕli rzadko jeΕΊdzisz samochodem to nadal potrzebujesz gdzieΕ go trzymaΔ