Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #pytanie

Moja różowa jest wegetarianka, ma specjalna dietę i często mnie prosi o zakupy.
Tylko nie "normalne" tylko jakieś wiecie pod dietę wymyślne rzeczy.
Często mam problem bo niewyspany zmęczony po pracy mam jechać jej robić zakupy.

Oczywiście może sama sobie robić alr zwykle to ja robię.

Bardzo mnie to ostatnio wkuriwa, to normalne?

Ostatnio jak jestem na takich zakupach to ja nie wiem co mam sobie kupić i takie zakupy trwają w c--j długo po czym ja zostaje z niczym bo głowę mi urywają takie zakupy i sobie kupię coś gotowego lub parówki.

To normalne że to mnie wkuriwa i jej pisze by takie zakupy by robiła sama bo ja zwyczajnie nie mam sił?

Ona mówi że jestem nienormalny, może jestem, nie wiem?
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@avatarr tylko ze moja dieta nie jest zróżnicowana jakoś bardzo, ot jakieś rzeczy na spaghetti, mięso czy parówki chleb.
A nie jakieś otręby owsiane, ryż basmsti, jogurt kokosowy, pasztet z tofu ja nawet nie wiem gdzie te rzeczy są
  • Odpowiedz
otręby owsiane, ryż basmsti, jogurt kokosowy, pasztet z tofu ja nawet nie wiem gdzie te rzeczy są

@strike_lucky: no już bez przesady, otręby, ryż czy jogurt to normalne produkty, dostaniesz je bez problemu w lidlu i biedronce xD
pasztet z tofu pewnie też
  • Odpowiedz
OPie jeśli nie masz fizycznie sił na robienie zakupów to nieironicznie czas zadbać o swoje zdrowie i zacząć się odżywiać lepiej niż parówkami
co nie zmienia faktu, że zakupy powinna sobie robić sama
  • Odpowiedz
@strike_lucky no skandal tak biednego chłopa wykorzystać żeby zakupy jej zrobil , ja jestem przerażona dzisiejszymi ludzi
Jak byłam w związku to mnie nawet były nie musiał prosić żebym mu coś kupiła co lubi jak byłam w sklepie tak samo jak dla niego to była norma żeby mi przynieść wszystko co potrzebuje , co z wami nie tak ?
  • Odpowiedz
@strike_lucky

@avatarr tylko ze moja dieta nie jest zróżnicowana jakoś bardzo, ot jakieś rzeczy na spaghetti, mięso czy parówki chleb.

A nie jakieś otręby owsiane, ryż basmsti, jogurt kokosowy, pasztet z tofu ja nawet nie wiem gdzie te rzeczy są

No fizyka kwantowa nauczyć się na pamiętać na której półce co leży
  • Odpowiedz