Wpis z mikrobloga

#wbootach #modameska #buty #obuwie #nicks

Nowa para 8”

Skóra wickett Craig double stuffed - poezja.
Reszta buildu raczej standardowa, podeszwy v bar, standardowe obcasy, troszkę szerszy rozmiar wziąłem bazując na mojej poprzedniej parze od nicks.

Mimo że skóra 3.5mm grubości i jest twarda na początku to dzięki dobremu kształtu kopyta i rozmiarowi, pierwsze 5km przechodzone bez żadnych problemów, a oczywiście będzie tylko wygodniej.

Czas oczekiwania był niestety długi - z 6 miesięcy zrobiło się 9 - ale przynajmniej miałem miłą niespodziankę bo już prawie zapomniałem xd
tomekwcalenie_tomek - #wbootach #modameska #buty #obuwie #nicks 

Nowa para 8” 

Skór...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johny-kowalski: cos kiedys wrzuce,
ale ogolnie to mega prosty styl mam malo 'typow' odziezy, jeansy, chinosy, fatigues, zwykle t-shirty, koszule, kurtki militarne typu m65 czy N1 na zimne dni, jedna jeansowa, jedna skorzana wzor highwayman - i to wszystko wspolgra ze soba na tyle ze o ile kolory pasuja to wszystko z wszystkim moge zalozyc
  • Odpowiedz
@johny-kowalski: i tu jeszcze przyklad z bardziej niestandardowymi butami - z inzynierami, jedyne inzynierki ktore na ten moment mam, jedyne dobrze na mnie pasuja, jeszcze wpisu o nich nie robilem

Nie mam zadnego zaciecia modowego, lubie tylko trwale, wygodne ubrania i buty wiec cie pewnie bardzo to zawiedzie :)

a co do 'odwaznosci' tych butow - mam i bardziej odwazne (typu iron boots pitman ktore wrzucalem) - kompletnie nikt na
tomekwcalenie_tomek - @johny-kowalski: i tu jeszcze przyklad z bardziej niestandardow...

źródło: np

Pobierz
  • Odpowiedz
@kelums spodnie:

jeansy iron heart, fullcount- ręczę za obie marki, can’t go wrong with either. Iron heart to bardziej budowa jak czołg, fullcount bardziej tradycyjne jak stare levisy.

Chinos: real McCoy - najwyższa jakość, bardzo klasyczny krój
Pure blue Japan - trochę mniej w stylu militarnym, cieńsze ale nadal świetnie
  • Odpowiedz