Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +722
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +82
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

Nowa para 8”
Skóra wickett Craig double stuffed - poezja.
Reszta buildu raczej standardowa, podeszwy v bar, standardowe obcasy, troszkę szerszy rozmiar wziąłem bazując na mojej poprzedniej parze od nicks.
Mimo że skóra 3.5mm grubości i jest twarda na początku to dzięki dobremu kształtu kopyta i rozmiarowi, pierwsze 5km przechodzone bez żadnych problemów, a oczywiście będzie tylko wygodniej.
Czas oczekiwania był niestety długi - z 6 miesięcy zrobiło się 9 - ale przynajmniej miałem miłą niespodziankę bo już prawie zapomniałem xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzale ogolnie to mega prosty styl mam malo 'typow' odziezy, jeansy, chinosy, fatigues, zwykle t-shirty, koszule, kurtki militarne typu m65 czy N1 na zimne dni, jedna jeansowa, jedna skorzana wzor highwayman - i to wszystko wspolgra ze soba na tyle ze o ile kolory pasuja to wszystko z wszystkim moge zalozyc
Nie jest to outfit na zadne konkursy tylko zarzucenie byleczego zeby wyjsc z psem
Buty podobne - nawet z tej samej skory
źródło: lk
PobierzNie mam zadnego zaciecia modowego, lubie tylko trwale, wygodne ubrania i buty wiec cie pewnie bardzo to zawiedzie :)
a co do 'odwaznosci' tych butow - mam i bardziej odwazne (typu iron boots pitman ktore wrzucalem) - kompletnie nikt na
źródło: np
PobierzTemat inzynierow to absolutnie temat rzeka i szczerze mowiac to nie polecam ich kupowac ot tak - o ile nie interesujesz sie tym bardzo to istnieje duza szansa, ze sie sparzysz - a nie sa tanie.
Podrzuc jakieś marki kurtek, bluz, koszulek, spodni za którymi warto się rozejrzeć jeśli chodzi o trwałość. Wyznaje podobną ideę
jeansy iron heart, fullcount- ręczę za obie marki, can’t go wrong with either. Iron heart to bardziej budowa jak czołg, fullcount bardziej tradycyjne jak stare levisy.
Chinos: real McCoy - najwyższa jakość, bardzo klasyczny krój
Pure blue Japan - trochę mniej w stylu militarnym, cieńsze ale nadal świetnie