Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +159
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

ActiveekHere +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gry #retrogaming #operationflashpoint
źródło: maxresdefault
PobierzIle ja życia straciłem grając w to w trybie kooperacji w to i armę
Do dzisiaj sobie lubię odpalić pojedyncze misje np clean sweep i poszczelac do ruskich
Albo odpalić Edytor misji i puścić na mnie setki ruskich z desantem a ja mam pluton Abramsów itp
Jak w zwykłym ofp włączyłeś opcję chyba super ai czy jakoś tak to to samo się działo. Ale grałem na coop serwerze klanu Clowns of War. Tam były np mody na niższą trawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kinson Zawsze robiłem atak pociskami niekierowanymi z Mi-17 na Szyłkę. XD