Wpis z mikrobloga

Mirki, moze ktos mial podobny problem, galaxy s24+, swiezy telefon i problem taki, ze po odebraniu polaczenia dopiero po ok 3-5 sekundach wyraznie slychac rozmowce, wczesniej niewyraznie i potrafi urwac glos, a po 5 sekundach wszystko juz wyraznie slychac, zarowno na esim jak i na zwyklym sim, przy czym karta wymieniona na nowa i dalej to samo, udostepnialem logi pomocy samsunga, to odpisali, ze wszystko wyglada ok

#samsung #android
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koparkowy_z_nad_wody: Mam ten sam problem. Prawdopodobnie nie jest to wina telefonu, tylko tego, że masz dwie karty: sim i esim. Kiedyś o to pytałem na innym forum i wygląda to tak, jakby sieć potrzebowała tych paru sekund na "załapanie", którą kartą odbierasz. Ja się już po kilku latach przyzwyczaiłem. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@krry: na to bym nie wpadl, jednak po usunieciu esima dalej to samo, no nie powiem irytujace, zwlaszcza, w nowiutkim telefonie, wczesniej co prawda esim nie mialem w innym telefonie i nie bylo problemu, mam wrazenie, ze problem nie byl od poczatku albo nie zwrocilem uwagi, chociaz telefon mam miesiac, no nic chyba zostaje czekac na jakas aktualizacje i moze za pare tygodni problem ustapi
  • Odpowiedz
  • 0
@koparkowy_z_nad_wody Ja mam jedynie tego "laga" na początku. Nie zauważyłem problemów ze zniekształceniami.
Jak nie potrzebujesz esima to problem z głowy. Ja musiałem się przyzwyczaić do opóźnienia.
  • Odpowiedz
@krry: wlasnie u mnie wystepowal ten 5 sekundowy lag, przy czym w tym czasie bylo slychac troszke ciszej, przez chwile nic i po ok 5 sekundach to smigalo, esim mi zbedny a aktywowalem no bo jak daja za darmo to zal nie wziac haha, juz mialem wracac do starego s10 w-------y ale jednak udalo sie to naprawic :D dzieki Tobie!
  • Odpowiedz