Aktywne Wpisy

Moseva +27
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#mirkokoksy #silownia
Chodzę na siłownie regularnie już od 2,5 msc'a, czasem biorę serię treningów personalnych by podszlifować technikę i plan na następne tygodnie. Zaczynałem jako 100% noob.
Chce się trochę wygadać, bo o ile widzę progres i to duży, staram się itd To nie jest on dla mnie satysfakcjonujący i autentycznie łapie jakieś takie doły połączone ze wstydem. Do tego mam wrażenie, że jak masz 190/90 to ludzie oczekują od ciebie "duży chłop, dużo podniesie"
Wstyd mnie łapie bo na klatę jestem w stanie wycisnąć max 40 kg (3x12)
Nie podciągnę się na drążku, bez gumy.
Martwy ciąg zrobię max z 40 kg obciążeniem.
Pompek zrobię max 30 ( zaczynałem od 3 xD )
Łapie mnie wstyd i zażenowanie, gdy już tak mi odcina ręce , że nie dokończę serii.
Potem wracam do domu, oglądam filmy z trenerami i dowiaduję się, że dane ćwiczenie należy robić pod takim kątem, z takim rozstawem, z takim układzie gwiazd, barki tak i tak, ale potem oglądasz innego trenerach i xUj bo on gada co innego. xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak dziś pamiętam ze 4-5 miesięcy temu, ledwo dałem radę zrobił jednego dipa na poręczach, w czwartek 20 robiłem ;)
Każdy jest zajęty sobą.
Z resztą skąd mieliby wiedzieć czy nie jesteś po kontuzji albo masz lekki dzień akurat.
@Pasterz30: to zmień trenera/plan