Elo, tutaj xboxiarz i plejarz. Pytanie moje jest takie. Czy zakup N Switch lite dla dziewczynki wiek 7 lat to dobry pomysł? Jest tam w co pograć dla takich dzieci? Nie będzie siedzieć na tym non stop, bo ma masę innych zajęć, ale raz na jakiś czas coś by się mogła pobawić. Gdzie szukać dobrej wersji i ceny na taki sprzęt. Dziękuję z góry za podpowiedzi.
@koniecswiatajestbliski: Czy to normalna wersja, czy jakaś dziwna. Dodam, że nie mam ochoty na wgrywanie modów, czipów czy czegokolwiek. Ile pamięci trzeba kupić? 32gb czy 64gb?
@przemax: zależy ile chcesz mieć gier zainstalowanych na raz. przecież 128gb to koszt około 50 zł xD Gierki mają i po naście gb ja bym nie brał mniej niż 128.. 128 to ja mam w swoim PlayStation vita.
@frutson: Przyznam, że dopiero za zaczynam się orientować w tym temacie i nie wiedziałem, że tam jest wejście na karty pamięci. Możesz podesłać link do takiej konsoli na Ali? Szukałem, ale jest milion ofert i wszystko wygląda jak jakiś scam.
@przemax: Znam temat pstryków z ali, ale sam kupowałem w mediaku. Na pepperze często widziałem i ludzie kupowali, możesz kogoś tam zapytać, chyba, że @koniecswiatajestbliski kupował i może polecić.
Normalna nowa konsola mi przyszła. Ja akurat kupiłem OLEDa. Jedynie ładowarka jest azjatycka, ale dołączyli przejściówkę do polskiego gniazdka. Czekałem ok. tydzień na dostawę. Polecam bo oszczędność znaczna w porównaniu do cen w "normalnych" sklepach.
@przemax: na twoim miejscu zastanowiłbym się nad kupnem zwykłego Switcha (nie lite). Dzięki temu mogłaby grać w co-opie z koleżankami albo z rodzicami lub grać w gry ruchowe. Może być nawet wersja V1/V2, które są tańsze niż OLED.
No i ogólnie wydaje mi się, że Switch się nada dla takiej dziewczynki. Córka mojej kuzynki ma 8 lat i zagrywała się w Mario Odyssey, a ostatnio nawet w This war of
@przemax: Nintendo Switch cierpi na driftujące joycony. W wersji Lite już ich nie wymienisz i cała konsola będzie musiała zostać wysłana do serwisu. IMHO najgorsza wersja Switcha.
@Belzdron: Tutaj dochodzi fakt tego, że im mniej części ruchomych, tym lepiej. Dzieci potrafią zrobić cuda. Ps. Mój syn odgryzł gałkę od Dualsensa jak nie mógł poradzić sobie z bosem w Astro Bocie xD.
@przemax: za 900 zł kupisz Mirasku wersje Oled, dużo lepsza od standardowej, na priv wysłałem Ci link z Aliexpress. Sam od niego zamawiałem w Lipcu i jestem mega zadowolony. ( ͡°͜ʖ͡°)
@przemax: dziewczynki powinny miec duzo zabawy z switch. Duzo gier jest celowanych na 7-12 lat. A zlosliwcy nie bez powodu mowia, ze nintendo jest dla dzieci.
Masz ogolnie teraz 3 wersje switcha V2 - ulepszona wersja v1 OLED - lepszy ekran niz v2 i chyba bateria lepsza lite - konsolak cos jak gamboy. W stalej zabudowie, nie podlaczysz do tv. Jak padnie Ci guzik to tylko serwis zostaje, bo nie wymienisz
Pytanie moje jest takie.
Czy zakup N Switch lite dla dziewczynki wiek 7 lat to dobry pomysł? Jest tam w co pograć dla takich dzieci?
Nie będzie siedzieć na tym non stop, bo ma masę innych zajęć, ale raz na jakiś czas coś by się mogła pobawić.
Gdzie szukać dobrej wersji i ceny na taki sprzęt.
Dziękuję z góry za podpowiedzi.
#nintendoswitch #konsole #gry
Ile pamięci trzeba kupić? 32gb czy 64gb?
Gierki mają i po naście gb ja bym nie brał mniej niż 128.. 128 to ja mam w swoim PlayStation vita.
Możesz podesłać link do takiej konsoli na Ali?
Szukałem, ale jest milion ofert i wszystko wygląda jak jakiś scam.
Normalna nowa konsola mi przyszła. Ja akurat kupiłem OLEDa. Jedynie ładowarka jest azjatycka, ale dołączyli przejściówkę do polskiego gniazdka. Czekałem ok. tydzień na dostawę. Polecam bo oszczędność znaczna w porównaniu do cen w "normalnych" sklepach.
Może być nawet wersja V1/V2, które są tańsze niż OLED.
No i ogólnie wydaje mi się, że Switch się nada dla takiej dziewczynki. Córka mojej kuzynki ma 8 lat i zagrywała się w Mario Odyssey, a ostatnio nawet w This war of
Ps. Mój syn odgryzł gałkę od Dualsensa jak nie mógł poradzić sobie z bosem w Astro Bocie xD.
Masz ogolnie teraz 3 wersje switcha
V2 - ulepszona wersja v1
OLED - lepszy ekran niz v2 i chyba bateria lepsza
lite - konsolak cos jak gamboy. W stalej zabudowie, nie podlaczysz do tv. Jak padnie Ci guzik to tylko serwis zostaje, bo nie wymienisz