Wpis z mikrobloga

@pawelczixd każdy tam się pakuje w co uważa, ja mam w portfolio ponad 30 projektów w sumie, niektóre padły jak Luna np. ale właśnie o to chodzi w dywersyfikacji że pomimo ryzyka tylko niewielki procent przepada jeśli coś niewypali :)

W cokolwiek tam się pakujesz życzę powodzenia:)
  • Odpowiedz
@WillyJamess Już miałem iść spać i ci nie odpisywać bo zmęczony po pracy jestem ale powiece ci jeszcze 5 min.

Główne zastosowania kryptowalut:

1. Środek płatniczy
Kryptowaluty umożliwiają szybkie i tanie transakcje, szczególnie
  • Odpowiedz
@ZnajomyTwojejZony: Oczywiście, zgadzam się z tym wszystkim, dlatego napisałem, że sytuacja tak wygląda "na dzień dzisiejszy". Nie zgodzę się więc z tym, że już dziś zmieniają świat, bo te wszystkie rzeczy dzisiaj są jedynie ciekawostką dla geeków, a nie powszechnie stosowanymi rozwiązaniami. Jak staniesz sobie w kolejce w biedronce, to możesz być niemalże pewien, że żadna z tych osób nie ma pojęcia o którymkolwiek z tych punktów. Ludzie nawet nie
  • Odpowiedz
To co opisałeś jest częściowo zgodne z prawdą ale większość argumentów wyolbrzymiasz nie mając świadomości iż aby usługi oparte o technologie blockchain w pełni wpasowały się w potrzeby przyszłych użytkowników muszą przejść okres "prób i błędów". Jak wspomniałem wcześniej, rynek jest w początkowej fazie rozwoju. Część usług związanych z tokenizacją zostaną przyjęte, ale wiele z nich, mimo iż same pomysły wydają się ciekawe nie znajdą realnego zastosowania. Ale odnosząc się kolejno:

1. "99%
  • Odpowiedz