Wpis z mikrobloga

• 4
od bierdolta się od nas naszego xtb i od nas ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@aeiou12345:
if (ClientWantsMoneyTransferOnHisAccount > 1PLN) {
write ("Nie mamy Panskiego płaszcza
  • Odpowiedz
  • 0
widzę pracownik konkurencji znowu w akcji

@micomak: Uderz w stół, a nożyce się odezwą! Pierwszy fanboj już na pokładzie. Rozrzucaj obornik w swoim stylu nadal, bo do tego w xtb się nadajecie doskonale.
  • Odpowiedz
  • 0
gosciu myślisz że jak powtórzysz ze jestem z xtb to stanie się to prawda ?

@micomak: To tak jak ty, że ja jestem z bossa.
Za to jedno jest pewne, że odezwałeś się do mema, który fanbojstwo szczura miał wezwać. Zameldowałeś się wzorowo bo jesteś pieskiem z tego mema.
  • Odpowiedz
  • 0
super logika bulwiaku tym bardziej że wypierasz się słów ze screena , które sam napisałeś

@micomak:
Nigdy się nie wypieram pracy w DM, bo dzięki tej robocie i zdobytemu doświadczeniu mogłem się uczyć na cudzych błędach.
Ale gdzie na screenie jest napisane, że pracuje w bossa? Problem z rozumieniem tekstu, czy analfabetów juz biorąna słuchawki do xtb?
Pisałem tu kiedyś, że pracę w DM skonczyłem w 2009, ale bedąc na
  • Odpowiedz
@DJ007 a gdzie ja napisałem że pracuje w jakimkolwiek biurze maklerskim w przeciwieństwie do ciebie ?

promujesz #bossa i się jeszcze wypierasz . na dodatek masz taką praktykę o jakiej piszesz a nawet nie wiesz jakie masz opłaty na brokerze którego używasz i promujesz , co ci udowodniłem a to znaczy że też mam rachunek w #bossa i pomimo że używam go sporadycznie mam większą wiedzę o tym
  • Odpowiedz
  • 0
widzę że nerwy ci nie wytrzymują , dlatego personalnie mnie obrażasz

ja do ciebie o wpisach a ty do mnie o jakiś słuchawkach . wiem że brakuje ci logicznych argumentów , ale takich fikołków logicznych dawno nie widziałem

@micomak: To, że obracasz argumentację i widzisz, rzeczy nigdy nie napisane, to już przywykłem. Z kilkunastu DMów wybrałeś bossa i uważasz, że tam pracuję, mimo że pisałem co innego. Manipulujesz jak reszta
  • Odpowiedz
@DJ007 daj potwierdzenie , że jestem bo bredzisz jak zwykle

xddd

stary chłop a bajzel w głowie i pokazałeś to nie raz , choćby plując na mnie , jak cię uświadomiłem że masz opłaty na brokerze którego polecasz . ty pisałeś że ich nie ma , nawet jak ci screeny wklejalem . to pewnie ty byłeś tym typem na infolinii #bossa który na żadne pytanie nie potrafił mi odpowiedzieć , więc
  • Odpowiedz
  • 0
gdzie będę chciał i nie ty na pewno będziesz mi mówił , co mam i czy mogę pisać

@micomak: Dolary przeciwko orzechom, że przyjdziesz na zawołanie do następnego mema o szczurze.

Śpij dobrze manipulancie wychowany na szkole xtb, które jest rakiem rynku inwestycyjnego w Polsce.
  • Odpowiedz
@DJ007: manipulatorze widzę , że juz przy weekendzie znowu nie halo i cisnie ci na bańkę .
promotor #bossa na wykop ciśnienia nie wytrzymuje i jakiś zwidy ma , bo w około ludzi z #xtb widzi ? nieźle musiało cię przeorać , nie popuść więc w pampersa dominiczku ...

pisałem ci , będę przychodził gdzie mi się chce i pisał co mi się chce . na pewno
micomak - @DJ007: manipulatorze  widzę  , że juz przy weekendzie znowu nie halo  i ci...

źródło: DJ07 reklama bossa

Pobierz
  • Odpowiedz