Wpis z mikrobloga

Chłopcom od dzieciństwa wmawia się, że są piękni nie muszą nic robić a księżniczka sama przyjdzie.

@Gojo2323: co to za boomerskie głupoty. tak to się mówiło może naszym ojcom którzy jak chcieli mieć kobiete to wystarczyło ze przystawali pić na kilka dni. teraz wśród młodych chłopaków panuje kult wyglądu i każdy wie co to lookmaxing, mewing i inne.
  • Odpowiedz
@wlodzimierz-liszajec: dałem Ci plusa choć nie do końca zgadzam się z końcówką. Według mnie kultura również jest skierowana do kobiet i w tym wypadku oddzialowuje skuteczniej bo kobiety łatwiej łykają głupoty które serwują różnego typu media... Jako przykład podam chociażby rosnącą (według mnie) ilość młodych kobiet z parówkowymi ustami. Wygląda to fatalnie, mało któremu facetowi to się podoba, ale jednak kobiety sobie to robią. Dlaczego?
  • Odpowiedz
Chłopcom od dzieciństwa wmawia się, że są piękni nie muszą nic robić a księżniczka sama przyjdzie.

@Gojo2323: chyba czadom xD (co jest prawdą), normik NIGDY czegoś takiego nie usłyszy, co najwyżej wleci klasyczne "takiego gołodupca to żadna nie zechce"
  • Odpowiedz