Wpis z mikrobloga

Ale bym sobie poneetował.
Pamiętam jak 10 lat temu zrobiłem sobie prawie 2-letni neet i to był najlepszy czas w moim życiu.
Miałem na wszystko czas, czytałem, grałem, spałem, gotowałem fajne rzeczy, obejrzałem wszystkie sezony Bulionerów i nawet za granicę na wakacje sobie jeździłem po taniości, bo nie byłem ograniczony ramami urlopu. Brałem to co było najtańsze w dowolnym terminie. No i to poczucie gdy pogoda jest taka jak teraz, a ja sobie z rana leżałem w ciepłym łóżeczku i niczego nie musiałem.
To byli czasy.

#neet #pracbaza #kolchoz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kreskowka: dla mnie to najlepsze lata życia i na wszystko mialem czas, a teraz to paaanie daj pan spokoj... wracam o 17 z roboty I nie opłaca mi się nic robić bo mrugne okiem a tu już 22 i do spania.
  • Odpowiedz
@Kreskowka nie no rozumiem, dla mnie mało i musiałem wynająć drugie mieszkanie, bo lubię zjeść na mieście coś porobić podróżować. Ale zazdroszczę ci bo chciałbym mieć taki luz w głowie że mi właśnie tak mało wystarczy. Pjona mirku
  • Odpowiedz
Hehe ja w zeszlym roku w listopadzie skonczylem projekt i siedzialem na benchu xD Wrocilem do roboty dopiero w sierpniu. Tez milo wspominam ten czas :D
  • Odpowiedz
@Mysteri0nke: No to jedni tutaj piszą, że neetuje sie na koszt starych, a inni, że za swoje.
BTW ja robiłem neet za swoje mieszkając u rodziców, a nie będąc na ich utrzymaniu. Wiele polactwa myli te pojęcia.
  • Odpowiedz