Aktywne Wpisy

Salido +2246
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +563
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

Pamiętam jak 10 lat temu zrobiłem sobie prawie 2-letni neet i to był najlepszy czas w moim życiu.
Miałem na wszystko czas, czytałem, grałem, spałem, gotowałem fajne rzeczy, obejrzałem wszystkie sezony Bulionerów i nawet za granicę na wakacje sobie jeździłem po taniości, bo nie byłem ograniczony ramami urlopu. Brałem to co było najtańsze w dowolnym terminie. No i to poczucie gdy pogoda jest taka jak teraz, a ja sobie z rana leżałem w ciepłym łóżeczku i niczego nie musiałem.
To byli czasy.
#neet #pracbaza #kolchoz
Chciałbym sobie móc zrobić choćby pół roku przerwy.
źródło: temp_file6690282081726141708
Pobierz@szarley: L4, a potem zasiłek dla bezrobotnych. No i jakieś drobne oszczędności.
@Kreskowka: ciekawe, skąd wziął na to pieniążki. Ja neetowałem 3 miesiace i ostatni miesiąć to była katastrofa dla psychiki, fundusze się kończą, nikt nie chce zatrudnić