Wpis z mikrobloga

Ja przepraszam bardzo ale czy Pan Borek może czasami, chociaż na chwilkę, momencik, sekundkę zamknąć mordę?

Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz 15 pokazywany jest Probierz. Pan Borek będzie opowiadał o tym o czym w tym momencie myśli, zastanawia się, co rozważa selekcjoner. No na jebię… zamknij się czasem gościu i daj odpocząć sobie i innym. Cisza nie boli.

#mecz #reprezentacja
enzojabol - Ja przepraszam bardzo ale czy Pan Borek może czasami, chociaż na chwilkę,...

źródło: image_picker_2CD07343-EB91-4481-81D0-CBDB5FD7B777-4729-000001C38C59169F

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
@muchatse @DzonySiara wy rzadko mecze oglądacie i nie wiecie co to dobry komentarz xd KOMENTARZ, a nie opowiadanie całego meczu i ględzenie non stop bez sensu, byle tylko gadać. To o czym wy mówicie w polskiej piłce też jest coraz szerzej dostępne i dobrze - nazywa się to audiodeskrypcją dla niesłyszących.
  • Odpowiedz
Najbardziej lubię angielski komentarz. Tam nie nadużywają słów. Czasem są pauzy kilkudziesięciosekundowe jak się nic nie dzieję. Ci komentatorzy nie traktują widzów jakby byli ślepi i musieli im opisać dokładnie wszystko co widzą.
  • Odpowiedz