Aktywne Wpisy

wiesiu2 +276
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
tojapaweu +1
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: polska
Pobierz@incelowski: Czyjeś życie musiało się bardzo źle potoczyć, by w 2025 tęsknił za wczesnymi 2000.
@incelowski: W dzisiejszych czasach większość ludzi rozumie, że dzieci to nie rzeczy, rośnie świadomość na temat problemów psychicznych czy znęcania się, o wiele mniej patoli i dresiarstwa żeby ci z-----ć telefon czy dychę do sklepiku, przeciętny rodzic ma na tyle kasy by zapewnić dziecku rozwój hobby, szkoły mimo wszystko są czystsze i bardziej komfortowe...
Nostalgia nostalgią, ale come on
źródło: 1000018528
Pobierz