Aktywne Wpisy
enron +268
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz

Uprzedzając komentarze - jutro dzwonie do poradni i umawiam się na wizyte, ale chce poznać historie osób które to przechodziły, lub maja wiedze na ten temat żeby miec szerszy pogląd na sprawe.
25.10 miałem operacje odwarstwienia siatkówki metodą opasania. Operacja się udała.
31.10 byłem na kontroli, Pani doktor powiedziala, że wszystko jest ok.
10.11 wchłanął się ten pęcherzyk gazu, przestałem go widziec
Dziś tj 13.11 zaobserwowałem pojawiający się czasem migający punkt w polu widzenia. Jest mały. Wyglada jakby ktoś naciskał palcem na ekran monitora. Pulsuje jakiś czas i potem go nie widzę. Czasem pojawiają się również jakieś małe błyski. Mieliście coś podobnego po operacji? To jest ok, czy jest powód do zmartwień? Ogólnie nie widzę źle. Oko jako tako wróciło do stanu poprzedniego. Czasem widzę lepiej, czasem gorzej, ale ogólnie przez większość dnia jest ok.
#okulistyka #okulista #okulary #oczy #wzrok #medycyna
Lekarz mówi, że to już będzie u mnie default. Z tego co mi powiedziano, jest to wynik tarcia siatkówki i ciała szklistego i w pewnym momencie to minie, bo się znów odwarstwi. Trzeba być bardzo wyczulonym i zgłaszać się na kontrolę z każdą niepokojącą zmianą w
Dodatkowo na SOR dali mi tipa, żeby dogadać się z lekarzem okulistą ze swojej przychodni w taki sposób, żeby w razie pilnego przypadku był w stanie przyjąć Cię na cito. To byłoby najlepsze, ponieważ zna Twój przypadek i wie co będzie nową zmianą.
I woź ze sobą dokumentację